Másfél év körüli (16-20 hó) babátokra mennyi pelust használtok el / nap? Milyen pelust használtok? Típus, méret? Mekkora a baba, kisfiú? Kislány?
19 hónapos, kb 12,5 kg, kisfiú, kb 5 db fogy naponta
eddig Liberót használtunk, de úgy néz ki nem bírja a bőre,(kiütéses lesz alatta) vettünk Pamperst, az meg nem bírja ki azt a mennyiségű pisit, amit ő termel, most legutóbb Tescóst vettem, 4+-os, 10-19 kg-ig van azt hiszem, és meg vagyok vele elégedve
18 hónapos a kisfiunk.11és fél kiló,80 cm.Nappalra 2 db nevesincs diszkontos pelus megy el,éjszakára 1 db 4-es Pampers,vagy Libero,mikor mi hol olcsóbb:)
Persze olykor előfordul,hogy ez kevés.Ilyen esetekre,hogy ne kelljen pocsékolni,pazarolni,van mosható pelenkánk.Vaterán vettem 2000ért,állítható,így 1 méret elkísér a szobatisztaságig.Én szerettem volna teljes készletet moshatóból,de azért az egyszerre húzós lett volna.De így tökéletes a dolog.
Fiatalabb es idosebb pelenkasom van, de az atlaguk eppen masfel ev, igy irok en is neked.
A kisebbik gyerek egy eves, 11,5 kg es 85 cm, 4-es pampers a legjobb, most eppen a zold szinu tescos van, abbol 4+ meretet vettem, mert kevesbe rugalmas.
A nagyobbik gyerek ket eves, 16 kg korul van es 98 cm, az a vicces, hogy ra is siman jo a 4-es pampers es tescosbol is jo a 4+. Mar honapok ota ugyanazt a meretet hasznalja a ket gyerek.
Napi 5 pelenka fogy atlagosan gyerekenkent, ha az egyikre eleg negy, akkor tuti, hogy a masikra kell aznap hat... A nagyobbikat most probalom bilire szoktatni, de nem sok eredmeny van, szerintem nyaron lesz legkorabban szobatiszta.
En a dm-ben szoktam megvenni a pamperst. Nem szeretek gyakran vasarolni, 2 havi adagot megveszek egyszerre. Ilyenkor annyi jokert valtok be, ahany csomag pelenkat veszek es hasznalok ra 15%-os vegosszegkupon. Vagy kuldenek, vagy kapok ismerostol, aki nem tudja kihasznalni, vagy veszek 200-300 forintert vateran, teszveszen, mert ennyit boven meger raaldozni.
Ezzel a ket kedvezmennyel az eredetileg 53 forintos darabaru pampers 4 33 forint korul szokott lenni, tehat nagyon szuper.
Mondjuk iden meg nem vettem, igy nemtom mennyivel lesz dragabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!