Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van még másfél éves kislány...

Van még másfél éves kislány az enyémen kívűl aki még egy szót sem mondott ki?

Figyelt kérdés
Állítólag ez még nem gond, de azért jól esne a kis lelkemnek, ha nem lennénk egyedül. Hogy viselitek?
2012. dec. 11. 14:47
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
és pl. állathangokat tud? vagy ha kéred, hogy mutasson meg valamit, megteszi?
2012. dec. 12. 14:42
 12/60 anonim ***** válasza:

Ez találtam: [link]

még mindig utolsó :)

2012. dec. 12. 14:45
 13/60 anonim ***** válasza:
2012. dec. 12. 14:51
 14/60 A kérdező kommentje:

Hát hogyha mondjuk kér abból amit eszek akkor jön és kiveszi a kezemből a kanalat :) Meg utánozni is tud. Egyből leutánoz mindent. De nem hív, ha segítség kell neki, nem mutatja, ha magasról kell neki valami, inkább megpróbálja egyedül megoldani a dolgot.

Állathangokat sem mond, azt sem, hogy vau, pedig szereti nagyon a kutyákat. Meg ugye állandóan dumálok neki.

Nem, nem mutat rá semmire, de rá se néz. Pl a dokinő kérdezte, hogy hol van anya és nem nézett rám. Pedig ha mondom neki, hogy menjen be apához a másik szobába/keresse meg apát, akkor megy.

Hallás vizsgálatra szombaton megyünk, de elképzelhető, hogy találnak valamit, mert állítólag indokolatlanul hangosan sír. Ezt is doki mondta ma.

A cikkeket köszönöm, holnap elolvasom!

2012. dec. 12. 18:51
 15/60 anonim ***** válasza:
Lehet tényleg a hallásával van valami gond. Majd írj, mi volt az orvosnál!
2012. dec. 12. 19:29
 16/60 anonim ***** válasza:
?
2012. dec. 15. 13:32
 17/60 A kérdező kommentje:
Most értünk haza a dokitól. A műszeres vizsgálat sajnos nem sikerült, mert nagyon sírt, nem engedte. Sírás közben meg nem mér a gép. A többi vizsgálat alapján viszont azt mondta a doki, hogy nincs baj a hallásával. Legalábbis komoly baj ami bármiben akadályozna, olyan nincs.
2012. dec. 15. 14:40
 18/60 anonim ***** válasza:
Egyreszrol jo,mert tudod,h.a hallasa rendben.Masreszt viszont nem tudni tovabbra sem,van-e gond.Bar szerintem csak lassabban fejlodik,van aki csak keson beszel...de en nem vagyok orvos.:/
2012. dec. 15. 21:17
 19/60 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos csak egy részről örülhetünk, hogy nincs baj a fülével. De engem annyira nem is az zavar, hogy nem beszél (persze ez is, mert hiába ér rá, attól ilyenkor a nagy többség már mond szavakat), hanem inkább a felfogó képessége.
2012. dec. 16. 07:55
 20/60 anonim ***** válasza:
Miert,megkerdezhetem mi a gond a felfogo kepessegevel? Mi az, ami miatt azt gondolod, hogy elter az atlagostol?
2012. dec. 16. 09:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!