Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van még másfél éves kislány...

Van még másfél éves kislány az enyémen kívűl aki még egy szót sem mondott ki?

Figyelt kérdés
Állítólag ez még nem gond, de azért jól esne a kis lelkemnek, ha nem lennénk egyedül. Hogy viselitek?
2012. dec. 11. 14:47
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
Szia! Mi újság? Hogy vagytok? Valami változás? Az én lányom karácsony óta nagyon "beszédes" lett, rengeteget hablatyol, sokkal többet, mint eddig és lett néhány új szava azóta. :) :) Nálatok?
2013. jan. 10. 12:28
 42/60 anonim ***** válasza:
E.voltam :)
2013. jan. 10. 12:28
 43/60 A kérdező kommentje:

Szavak még mindig nincsenek, állathangok sem. Viszont elkezdett már mutogatni, és nagyon sokszor fogja már meg a kezem, hogy menjek segítsek neki, vagy játszak vele. Úgy érzem, hogy azért sokat fejlődött és okosabb lett. Viszont továbbra is remélem, hogy megtanul beszélni még a tesó születése előtt!

Aranyos vagy, hogy érdeklődtél! :)

2013. jan. 10. 14:10
 44/60 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy alakultok! :D Annyira sokat változnak napról-napra. Amúgy ma itt volt egy ismerősöm, két héttel fiatalabb a kisfia és tényleg semmit sem mond még, a lányom hozzá képest tök sokat beszél, pedig ő sem mond még sokmindent...szóval csak annyit akartam mondani, hogy szerintem ne aggódj! Majd azért jelentkezz néha, hogy vagytok! :) E.
2013. jan. 15. 20:09
 45/60 A kérdező kommentje:

Gondoltam írok a fejleményekről.

A beszédértés és maga a beszéd az amiben le van maradva még a lánykám, a többi dolog rendben van. A szemkontaktus, mutogatás stb. Fejlődésneurológiára már nem is kell többet mennünk. Egy dologban kiemelkedik, az az építés. Mert elvileg még csak 2 kockát kellene egymásra tennie, de ő nagyon sokat tud.

A kukát már ismeri, bármikor a kezébe adok valamit és mondom, hogy dobja ki, már megy a kukához. Én is látom már rajta, hogy fejődik, okosodik. Remélem lassan elkezd már beszélni is :)

Ja amúgy ez a beszédértés dolog nála olyan 13 hónapos szinten van.

2013. jan. 24. 14:18
 46/60 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy alakultok, remélem hamarosan beindul az is! csak így tovább! :) :) Üdv.E.
2013. jan. 24. 14:57
 47/60 anonim ***** válasza:

De jó, hogy írtál! Időröl időre visszanézek erre a kérdésre, hogy lássam mi újság veletek. Nagyon örülök a fejleményeknek :)

És mi segített, lehet tudni? Jár(t) hozzátok a gyógypedagógus vagy anélkül lódult most bele jobban a kislányod? Ha járt hozzátok, miket csinált vagy hogyan kell elképzelni egy ilyen foglalkozást? Vagy miket javasoltak, kellett például nektek valamit (gyakorlatot, speciális játékot, akármit) csinálni?

Csak így tovább, tényleg nagyon örülök a jó hírnek!

2013. jan. 25. 22:14
 48/60 A kérdező kommentje:

Ezt magától produkálta, de pár napja volt itt a gy.p. is.

Mindenféle készségfejlesztő játékkal játszanak ilyenkor. Én inkább csak nézem, hogy ne zavarjak be. Nincs semmi speciális amit én ne tudnék vele csinálni, de bízom benne, hogy egy szakember másképp csinálja. Talán rá hosszabb ideig figyel, mint rám.

2013. jan. 26. 08:50
 49/60 anonim ***** válasza:
Na hogy alakultok? E.
2013. febr. 27. 00:16
 50/60 A kérdező kommentje:

Jó hírem van :) A héten elkezdte mondani, hogy vau-vau. Szóval valami megindult. Legalábbis remélem! Na meg egyre értelmesebb, sokkal több kérést megért, sokkal együttműködőbb. Szóval látni rajta a fejlődést! Remélem hamarosan az első szava is meglesz!

Örülök egyébként, hogy így érdeklődsz! :)

2013. febr. 27. 19:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!