Tévé vagy unoka?
Figyelt kérdés
Megkérdeztük anyósomtól, tudna-e vigyázni a 10 hónapos fiamra. Azt mondta igen, csak kapcsoljuk be neki a tévét arra a két órára (a férjem beszélt vele). Az én szüleim most sajnos nem érnek rá. Hogyan mondjam meg neki tapintatosan, hogy nem szeretném, ha tévézne, miközben vigyáz az örökmozgó, mindenre felmászó, mindent megkóstoló picire? Arról nem is beszélve, hogy nem szeretném, ha ennyi időt a tévé előtt töltsön. Vagy inkább maradjak vele, és ne hagyjam így rá? Tényleg nem akarom megbántani.2012. dec. 6. 01:04
11/13 anonim válasza:
Most nem azért de nem engedélyt kért a nagyi tőled.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az észrevételeket.
2012. dec. 6. 09:15
13/13 anonim válasza:
11es azért ehhez nem kell nagy logika , a nagyi valószínűleg nem tudja kezelni a TVjüket !!!
Szerintem legjobb egyenesnek lenni ,és megmondani "kedves nagyi ,biztos tud úgy figyelni a gyerekre ha TVzik, tudom hogy szereti de Én nagyon aggódom"
És meg is lehet beszélni ,sértődés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!