Amikor babát szerettetek volna, egyszerre élveztetek el a pároddal és úgy sikerült?
Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 14:11
11/20 A kérdező kommentje:
Köszi, a normális válaszolóknak!
2012. nov. 30. 15:00
12/20 anonim válasza:
Na én leszek itt a kivétel. Igen nekünk így sikerült! :D Tuti biztos, mert abban a hónapban nekünk is csak egyszer sikerült együtt lenni. (munka, utazás) Én sem értem névtelenül miért ilyen prűdek az emberek. Semmi különös nincs ebben a kérdésben.
13/20 anonim válasza:
Kedves utolsó.
Mi is egyszer voltunk együtt abban a hónapban amikor sikerült. (lombikosok voltunk egyébként) Évekig próbálkoztunk egyébként. De akkor mindkettőnken volt orgazmusa az biztos.
14/20 Golan Trevize válasza:
Igen, mi egyszerre élveztünk el.
Utána ki sem vettem, hanem még egyszer szeretkeztünk, és akkor is egyszerre élveztünk el.
Így lettek ikreim.
Ha háromszor csináltuk volna, akkor hármasikreim lennének, de kettő után már elfáradtam.
15/20 anonim válasza:
Nem volt egyszerre orgazmusunk nekünk sem mikor a kisfiúnk megfogant.
Először én mentem el,utána a párom.
16/20 anonim válasza:
Mi tuti h egyszerre, mert mindig egyszerre elvezunk el. Kb 2-3 alkalommal van orgazmusom 1 aktus alatt, a parom meg mindig "bevarja" az utolsot, amit ugy erez megtud varni. De nem sok koze lehet hozza, mert 1 evig probalkoztunk.
17/20 anonim válasza:
Látom akinek sikerült egyszerre élvezni, az mind le lett pontozva!!! :D Sajnálom akinek ez nem megy. Nem tudjátok miről maradtok le! Kedves kérdező, a lényeg hogy ne adjátok fel!!! Jönni fog az a bébi!
20/20 A kérdező kommentje:
Már van gyermekünk egyébként és így sikerült, csak ezért kérdeztem. És ez teljesen biztos és még azt is tudom, hogy emiatt előbb volt tüszőrepedésem. Most a kistesón dolgozunk éppen. Köszi a válaszokat.
2012. dec. 3. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!