Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy gyerek meztelenül látja a szüleit?

Figyelt kérdés
Természetesen nem arra gondolok,hogy egész nap pucéran rohangálnak a szülők a lakásban,hanem mondjuk fürdés után amíg felöltözik.Szerintetek mi a normális,mi fér bele?
2012. nov. 27. 20:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Pont 5 percel ezelött meséltem vacsinál a férjemnek, hogy az emeleten húztam le a redőnyt, és a hátsó szomszéd pasi egy szál farokba felkapcsolt lámpa mellett jön megy a lakásban (elég közel van az ablakuk ), a 4 éves lánya meg futkosott körülötte, mint a kisbirka!Ne értsetek félre,az ő dolguk, hogy mit csinálnak a saját lakásukban zárt ajtók mögött, de hirtelen annyira meglepődtem,és elkezdtem röhögni, ahogy láttam, hogy a férfiassága jobbra balra csapkod, hogy kicsúszott a redőnyzsinórja a kezemből ami őrült robajjal lement. Perzse a férjem felkiabált, hogy már megbeszéltük, miért nem lehet lassabban leengedni a redőnyt.Mondtam neki, hogy szerintem most az egyszer örülhet hogy véget vetettem az előadásnak!:-DDD

Félretéve a tréfát, én ha gyorsan kapkodva öltözöm, akkor ott van néha a 12 hónapos lányom, az hogy ez később hogyan változik, ezt még nem tudom. Nálunk a férjem nem meztelenkedik elötte, és később sem fog, ez biztos.Mi így élünk, szerintem azért is,mert ezt hoztuk otthonról.

2012. nov. 27. 21:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Én felnőtt koromban is láttam pucéron a szüleimet. Viszont anyukám a fürdőből nem jött ki pucéron, de apukám simán leült tv-zni egy szál semmiben. Ezt visszataszítónak gondoltam és most is úgy emlékszem rá vissza.

Csak lányaim vannak, én előttük simán meztelenkedek. Gondolom a neveltetésemből adódik.

2012. nov. 27. 21:32
 13/15 anonim ***** válasza:
28%
9. válaszoló! Nem amiatt kell a 3 éves kisgyereknek nőgyógyászhoz járnia (ilyen korban egyáltalán nem szokványos!!!), mert apa meztelenül fürdik velük,és átad vmit,ami egy felnőttnek meg se kottyan,de egy kisgyereknek nagyon is? Ezen nem gondolkoztál még el?
2012. nov. 28. 02:27
 14/15 anonim ***** válasza:
31%
9. válaszoló! Tényleg ne vedd bántásnak, de nekem is megfordult a fejemben amit az előző hozzászóló írt. Említettétek a nőgyógyásznak, hogy a gyerek apával fürdik? Kétlem, hogy azt mondta, hogy csak nyugodtan fürödjenek együtt. Egy felnőtt szervezet adott esetben simán hordozhat bármit úgy hogy annak nincs tünete. Hangsúlyozom, nem bántásból mondom, de ez így nem hangzik túl jó ötletnek!
2012. nov. 28. 08:30
 15/15 anonim ***** válasza:

9esvagyok!Soha nem volt mégfertőzése a lányomnak, és haapa fürdikvelük,akkor mindig lezuhizik előtte!

A lányom egyérdekes betegséggel született,miszerint ha nemfoglalkozunk a nunijávalösszenő a hüvelynílása!ehhezsemmi köze ahhoz,hogy apuka vele fürdik e vagy sem!

És azért kellett nekimártöbbször szétválasztani gyereknőgyógyásznak, mert ennek a betegségnek is vannak fokozatai, ésmindig alegjobbatfeltelezte az orvos!2 éveskorára derült ki hogy állandójeleggel összenőne,ha nemkamilláznánk,és kennénk,és húznánk szétminden este!

2012. nov. 28. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!