Mi a véleményetek arról, ha egy gyerek meztelenül látja a szüleit?
Pont 5 percel ezelött meséltem vacsinál a férjemnek, hogy az emeleten húztam le a redőnyt, és a hátsó szomszéd pasi egy szál farokba felkapcsolt lámpa mellett jön megy a lakásban (elég közel van az ablakuk ), a 4 éves lánya meg futkosott körülötte, mint a kisbirka!Ne értsetek félre,az ő dolguk, hogy mit csinálnak a saját lakásukban zárt ajtók mögött, de hirtelen annyira meglepődtem,és elkezdtem röhögni, ahogy láttam, hogy a férfiassága jobbra balra csapkod, hogy kicsúszott a redőnyzsinórja a kezemből ami őrült robajjal lement. Perzse a férjem felkiabált, hogy már megbeszéltük, miért nem lehet lassabban leengedni a redőnyt.Mondtam neki, hogy szerintem most az egyszer örülhet hogy véget vetettem az előadásnak!:-DDD
Félretéve a tréfát, én ha gyorsan kapkodva öltözöm, akkor ott van néha a 12 hónapos lányom, az hogy ez később hogyan változik, ezt még nem tudom. Nálunk a férjem nem meztelenkedik elötte, és később sem fog, ez biztos.Mi így élünk, szerintem azért is,mert ezt hoztuk otthonról.
Én felnőtt koromban is láttam pucéron a szüleimet. Viszont anyukám a fürdőből nem jött ki pucéron, de apukám simán leült tv-zni egy szál semmiben. Ezt visszataszítónak gondoltam és most is úgy emlékszem rá vissza.
Csak lányaim vannak, én előttük simán meztelenkedek. Gondolom a neveltetésemből adódik.
9esvagyok!Soha nem volt mégfertőzése a lányomnak, és haapa fürdikvelük,akkor mindig lezuhizik előtte!
A lányom egyérdekes betegséggel született,miszerint ha nemfoglalkozunk a nunijávalösszenő a hüvelynílása!ehhezsemmi köze ahhoz,hogy apuka vele fürdik e vagy sem!
És azért kellett nekimártöbbször szétválasztani gyereknőgyógyásznak, mert ennek a betegségnek is vannak fokozatai, ésmindig alegjobbatfeltelezte az orvos!2 éveskorára derült ki hogy állandójeleggel összenőne,ha nemkamilláznánk,és kennénk,és húznánk szétminden este!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!