Hazudik egy hároméves gyerek? A fiam azt nmondja látta az anyját és egy ismerősünket meztelenül és a cicije is a sráchoz ért! Amugy épp válunk! Békülnék de igy?
Hát nem tudom. Elég érdekes szitu. Gondolom a kissrác nem magától találta ki. De nem lehet,hogy a tv-ben látta?
Szerintem nem hazudik :S
sajnos nem valószinű hogy hazudik...
az ekkora gyereke még őszinték...
Egy hároméves gyereknek is élénk a fantáziája. csak fan tázia.
Lehet,hogy álmodott valamit,vagy a TV-ben látott hasonlót,és azt hiszi igaznak. Lehet,hogy hiányzik neki az anyuja,vagy rosszakat hallott róla,és így kompenzálja a dolgokat. Ez nem tudatos hazugság,hanem fantázia.
Érdemes lenne kiderítened,hogy hol láthatta így az anyuját.
Az ilyen idős gyerekek hajlamosak a dolgok "összekombinálására". Lehet, hogy a TVben látott valamit, otthon érzi a feszültséget, esetleg hallott valamit, és már is kész egy vadiúj történet.
Különben nem hazudni akarnak, sőt lehet, hogy el is hiszik, amit mesélnek.
Inkább tisztázd az anyjával a dolgokat.
Az öcsém ennyi idősen közölte a szomszéddal, hogy anya alkoholista, mert hallotta ezt a szót valahol. Mondanom sem kell, hogy sosem ivott.
Szóval ne vegyél mérget arra, amit a kisfiad mond. Inkább tisztázd az anyukájával, ahogyan előttem is írták!
Az orvos nem tud ilyet megmondani :D
Kérdezd meg a kisfiút,hogy hol látta és azzonnal megtudod majd mondani,hazudik-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!