Titeket zavarna ha a férjetek meztelenül mászkálna a gyerek előtt?
hát engem még az is zavart gyerekkoromban (inkább tinikoromban) ha apámat alsónadrágban láttam mászkálni. rám nem volt jó hatással, bár én nő vagyok. hála istennek meztelenül nem mászkált előttem. de lehet hogy azért mert a szexualitás nálunk mindig tabutéma volt, majdnem hogy szégyellendő.
ha nyíltan tudod kezelni a kérdést,hogy mi az ott apunak (stb) lehet hogy nem fogja zavarni a fiadat az ilyesmi.
Van h engem is zavar , mert az én férjem meg előszeretettel fürdik meg a gyerekekkel. A láynunk már 7 éves, de nem zavaja. Én szoktam szólni, h ideje fölvenni valamit...De ilyenkor a lányom is rámszól h őt nem zavarja.Így belegondolva, én is előttük öltözöm, van h a lányom kérdez ezt azt, de engem nem zavar. Nálunk olyan szinten nincs tabu, h akár a wc és fürdőszoba ajtókat le is lehetne szerelni!:)(pici fiam úgyis mindent nyitogat!)
Természetesen az intimitás azon formája ami nem tartozik rájuk az nem is fog.
De én úgy gondolom h mivel az én szüleim iszonyú konzervatívak, zavarba jönnek még fürdőruhában is, ezt semmiképp nem akarom a gyerekeimnél. Jó h tudják mi hol van...és mi hogy van. H mások vagyok...fiúk-lányok, és nagyok-kicsik.
Ez a természetes dolog a meztelenség tök hülyeség, nem szoktunk a vendégek előtt sem és az utcán sem meztelenül mászkálni ha kánikula van. Természetes egy nudista strandon de nem a gyerekágynál! Engem is zavar, ha bemegy a férjem meztelenül, nem tartom jó ötletnek, hogy az ágynál ott lógjon egy herezacskó! Lehet, hogy természetes de nem esztétikus!
Mindennek megvan a maga helye és ideje!
Engem nem zavar.
Nevelés kérdése biztos, de mi a szüleimmel sem csináltunk ebből problémát soha.
A gyerekekben meg végképp nem akarok mindenféle gátlásokat kreálni.
Tudják csak, hogy a testük nem szégyellni való dolog. Persze normál keretek között. Utcán, idegenek, ismerősök előtt nem meztelenkedünk. Viszont itthon, a családban ez ne okozzon gondot. Fontos, hogy ismerjék a saját testüket, tudják, hogy másképp néznek ki a fiúk és a lányok. Számomra fontos, hogy merjenek kérdezni, és gátlások nélkül meg tudjuk beszélni az ilyesmit.
Persze a szexuális életünk mélységeibe sose mennék bele, az két emberre tartozik szigorúan.
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
10:48-as és 11:36-os leírtátok, amit én csak érzek de nem tudtam megfogalmazni. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!