Mi a véleményetek arról, ha egy gyerek meztelenül látja a szüleit?
Én teljesen meztelenül nem szoktam mászkálni a kisfiam előtt.Ő most 10 hónapos és olyan szinten tud nézni olyankor,hogy rendesen zavarba hoz ezzel. :)
Fehérneműben viszont igen,gyakran lát így ha épp rohangálok a készülődés közepette.
Hát én láttam a szüleim és a tesóm is meztelenül, amíg kisebb voltam, nem lettem tőle lelki sérült....
Szerintem az a furcsa, ha vki kínosan ügyel arra, hogy a kisgyerek sose lássa meg.
Most már, hogy idősebb vagyok (22), nem szoktak előttem meztelenül mászkálni én én sem előttük. De ha mondjuk vki bent van a fürdőben, a másik meg kezet mosna, akkor simán bemegy.
Attól függ, milyen életkor.
Pici gyerekként a lány akár még az apukával is fürödhet együtt, persze 3-4 éves kora körül ezt már nem tenném és apát is kérném, hogy legyen rajta egy alsónadrág napközben.
Én nőként viszont egyáltalán nem fogom takargatni a testem ez után a kor után sem a lányom előtt.
Nálunk menő az együtt fürcsi is,két lányunk van, de apa is szokott velükfürcsizni!
Mikor a lányom rákérdezett, akkor elmondtamneki, h apa fiúneki az van,mi lányok vagyunk nekünk ez!Sajna már többször kellett a nagyobbik lányomnak (3 éves) nőgyógyászhozmenni, napi szinten kell foglalkozni a nunijával, szóval nálunk ez beszédtéma, hogy ne érezze magát emiatt rosszul!
Természetesnek veszikmindketten a meztelenség et,ennek ellenére megvannaka szabályok!Udvaronnem vagyunk csupaszok, (gyerekre értem) de mégfehérneműben sem, ha melegvanfürdőbugyi/furdőruci kötelező, ha alulcsupiknem ülünek lesehova.. :)
Majd ha Ők kezdikmagukra zárni azajtót,meg szégyelősködni,akkor mi sem csupaszkodunkmajd,nem fürdünk együtt!Én ígygondolom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!