Tényleg rossz anya lennék?
Figyelt kérdés
Mikor lányom megszületett az ágyában aludt, nekem nem volt jó cipelni kómássan ezért egy idö után itt alszik mellettem. Ezért tényleg rossz anya lennék?
Tudom kapok hideget hogy minek szoktattam mellém.
2012. nov. 22. 09:48
11/13 anonim válasza:
akkor en is rossz anya vagyok mert szuletese ota csak melletem alszik.
12/13 anonim válasza:
Ugyanez volt nálunk is, aztán kb 5-6 hónaposan szoktunk vissza a kiságyba. És aki elkezdett nekem óbégatni, hogy ez nem jó, meg így meg úgy, azt elhajtottam. Először finoman, aztán....
Ne törődj vele. Mellesleg, amikor jöttek a nagyokos rokonok, hogy ez nem jó megoldás, elengedtem a fülem mellett. Aztán persze a nagy babázgatás közben szinte mindegyik kibökte, hogy hát igen, tulajdonképpen ők is együtt aludtak. Ezen aztán jókat derültünk a párommal.
13/13 A kérdező kommentje:
Sajnos vele lakunk
2012. nov. 22. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!