Tényleg rossz anya lennék?
Mikor lányom megszületett az ágyában aludt, nekem nem volt jó cipelni kómássan ezért egy idö után itt alszik mellettem. Ezért tényleg rossz anya lennék?
Tudom kapok hideget hogy minek szoktattam mellém.
Egyáltalán nem vagy rossz anya ettől.
Lehet, hogy nem jó, hogy Veled alszik, de van olyan gyerek, akinek ez kell, különben bármit csinálsz, egy kínszenvedés minden éjszaka. A nagylányom is ilyen, pedig már 4,5 éves. már a saját ágyában alszik, de nem régóta. A húga 6 hónapos és csak a saját ágyában tud aludni, még kézben sem!
Szóval, ha mindkettőtöknek így jó, akkor legyen így!
2. vagyok
Okos apósod van! :)
Másban is osztja az észt??? :)))
Megint 2.
Kedves előző! Jó Neked, komolyan irigyellek!
A nagylányomban egy giroszkóp van.
Teljes kómában is nemcsak az tűnt fel neki, ha függőlegesből vízszintesbe került, hanem az is, ha a cipelős magasságból az ágya magasságába került!
Előző éjjel mi is ezt játszottuk... Még le se ért a hasa, már ült fel :D
Egyébként nagyjából 20 perc alatt azért átérnek a mélyalvásba a babácskák, előtte ne próbálkozzatok, mert felriad. A giroszkóp... :D
Egyébként valamilyen anyaszag-érzékelőjük is van, ha a szobából kimész, akkor is kelti őket a riasztó :D
Én úgy tudom, mostanában inkább arra mondják hogy rossz anya, aki külön ágyba altatja a babáját :-)
Mi is együtt aludtunk az elején, aztán amikor elkezdett forogni akkor szoktattuk a kiságyba. Igaz, akkor már csak 1x kelt éjjel, fix időben. Ha még akkor is 3-4x kelt volna, nem biztos hogy bírtam volna :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!