Hogy viselitek, hogy babátok mindent a szájába vesz?
Lányom 14 hós, de azt hittem ekkorra ezt már kinövi...
Sajna sehol nem lehet egy pillanatra sem egyedül hagyni, mert mindjárt mindent a szájába tesz, és persze mindent meg is talál...
Annyira fárasztó állandóan azt lesni, hogy mit tesz a szájába...
Rémálom a házimunka, mert nem tudom lesni, mit csinál, rémálom az udvarra engedni, mert másból sem áll, mint hogy nem szabad, ne csináld...
Ti hogy bírjátok? Mit tesztek?
Hiába mondom szépen hogy nem szabad, hiába verek rá, az sem használ..
Ötlet, javaslat?
Szerintem butaság az első válasz.
Én sem tudok mindent elpakolni a 14 hós fiam elöl.
Akkor lerámol a másik sarokban valamit.
Tegnap addig rázta az öblítős flakont, míg pár csepp kifolyt (mosogattam és nem vettem észre) a gyerek tiszta illatos volt már, kicsit megnyalogatta.
Kiborít!
Pedig második gyerek, de ez a kő-evés, szösz-szedés a játszótéren meg otthon!!!
A kutyának kidugja a babapiskótát, az leharapja a felét, majd eszegeti tovább a maradékot.Olyan hirtelen teszi a szájába, hogy elvenni sem tudom.
Ez megy egész nap!!!!!!!!!!
Nyilván nem burokban akarom nevelni a gyereket, de azért mindig megtalálja azt az egy szöszt, amit nem lehet. Minden nap felsöprök, úgy kezdem, de talál egy kis szénát a tengerimalac alatt, vagy egy rohadt almát a fa alatt (amit majd minden nap összeszedünk, de mégis...) és a felújítás alatt lévő házban vakarja a falat, majd szopogatja, és szedi ki a pur habot az ajtóból a szájába...
Ezek azért kiakasztanak. Nem arról van szó, hogy a játékokat a szájába veszi, vagy a telefonom, a távirányítót, vagy egy cd-t, ezek nem izgatnak...(figyelek rá természetesen, olyat nem vehet a szájába amit nem szabad)
Mikor múlik már el ez? 14 hósan értelmes, tudja, hogy nem szabad a szájába venni, de olyan mint a macska, újra és újra próbálja, közben sandán nézi, hogy látom -e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!