Kezdő anyukák, hogy viselitek, amikor babátok elkezd kúszni, mászni, mindent a szájába vesz, mindennek nekimegy?
Ez így normális.
Ha folyamatosan minden piszoktól, kosztól védeni fogod, könnyen lehet majd allergiás!
Ez jó kérdés:)
A kislányom nyáron amikor elindult és sokat voltunk kint az udvaron felfedező útra ment.2 percre nem figyeltem a gyerek ezidő alatt tetőtől talpig földes lett, többek között a földet is ette.De nem estem kétségbe mert eszembe jutott hogy egy gyereknk mindent meg kell kóstolnia.Kitörölgettem és ment az élet tovább:)
Persze amit nem szabad azt nem szabad azért rá kell szólni de már nem lesz soha többet steril.
Nem egyszerű, az én 7 és fél hónaposom egyik kedvence a padló nyalogatása, a másik a papucs talpa.
Naponta felmosok ecetes vízzel.
Én is fel akartam tenni egy ilyen kérdést, 7 hós a babám, kb. 2-3 hete beindult, kúszik, bejárja már az egész lakást. Én is szörnyűlködök, amikor látom, hogy bekapja a papucsot, a hónapokkal ezelőtt mosott függöny alját, a kiejtett cumit simán visszateszi a szájába, és rátalál mindenféle szöszmöszre. Ráadásul cica is van, így a ruhája is csupa szőr, hiába porszívózok...
És sokmindent nem is tudok eltenni a szeme elől, mert nincs helyem...
Ez van, hozzá kell szoknunk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!