Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kezdő anyukák, hogy viselitek,...

Kezdő anyukák, hogy viselitek, amikor babátok elkezd kúszni, mászni, mindent a szájába vesz, mindennek nekimegy?

Figyelt kérdés
Az addig "steril" baba hirtelen mindent meg akar kóstolni, különösképpen ha az koszos és hasonlók! Én tökre kivagyok e miatt. Még nem szoktam meg, még nem tudom elfogadni, hogy a kiságyban a tiszta játékok és pelus helyett a nem túl steril padlót nyalogatja.
2010. jan. 14. 20:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ez az élet rendje:))) Szokj hozzá, még most jön a java:)))
2010. jan. 14. 20:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez így normális.

Ha folyamatosan minden piszoktól, kosztól védeni fogod, könnyen lehet majd allergiás!

2010. jan. 14. 20:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, gondolj arra, hogy így erősödik az immunrendszere. Én inkább olyankor sajnálom szegénykémet, amikor nagy lendülettel elindul, de a kezét elfelejti maga elé rakni:( Na olyankor van nagy óbégatás. De sajna ez ellen sem lehet/kell tenni. Te is meg fogod szokni, ne félj. A kicsinek meg semmi baja nem lesz:)
2010. jan. 14. 20:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez jó kérdés:)

A kislányom nyáron amikor elindult és sokat voltunk kint az udvaron felfedező útra ment.2 percre nem figyeltem a gyerek ezidő alatt tetőtől talpig földes lett, többek között a földet is ette.De nem estem kétségbe mert eszembe jutott hogy egy gyereknk mindent meg kell kóstolnia.Kitörölgettem és ment az élet tovább:)

Persze amit nem szabad azt nem szabad azért rá kell szólni de már nem lesz soha többet steril.

2010. jan. 14. 20:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
2,5 hete kúszik a kislányom, az összes kosz megtalálja és lenyalja a kezéről, de ez van. Gyakran takarítok, de minden kosztól nem tudom elzárni, és nem is akarom. Én nagyon élvezem, hogy kúszik, olyan kis édi. 9,5 hós kislány
2010. jan. 14. 22:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Igen azt sejtettem, hogy nem tudom megóvni, nem is akarom, csak arra lennék kíváncsi, hogy miként szokja meg ezt az ember egyik pillanatról a másikra? Egyik nap még semmi, a másik nap meg már a szőnyeg szélét próbálta megenni... :)
2010. jan. 15. 07:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Tegnap átosont(9.5 hónapos)a mamáéknál az egyik szobából a másikba.Útközben a bejáratnál megnézte a cipőket,de haladt a célja felé.A papa még nem engedte,hogy eltűnjön a karácsonyfa,mert a baba imádja.Állandóan turkál a szájában,főleg,ha meglátja a szaloncukrot.A papa persze vitte mosakodni.Én letörlöm egy popsitörlővel,ha látom az ujjacskáknál a koszt.
2010. jan. 15. 08:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem egyszerű, az én 7 és fél hónaposom egyik kedvence a padló nyalogatása, a másik a papucs talpa.

Naponta felmosok ecetes vízzel.

2010. jan. 15. 11:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is fel akartam tenni egy ilyen kérdést, 7 hós a babám, kb. 2-3 hete beindult, kúszik, bejárja már az egész lakást. Én is szörnyűlködök, amikor látom, hogy bekapja a papucsot, a hónapokkal ezelőtt mosott függöny alját, a kiejtett cumit simán visszateszi a szájába, és rátalál mindenféle szöszmöszre. Ráadásul cica is van, így a ruhája is csupa szőr, hiába porszívózok...

És sokmindent nem is tudok eltenni a szeme elől, mert nincs helyem...

Ez van, hozzá kell szoknunk....

2010. jan. 15. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!