Rossz evő babák anyukái, Ti hogy "viselitek" hogy rosszul eszik a babátok?
nekem a lányom volt nagyon rossz evő. kicsiként semmit se akart megenni, úgyhogy állandó készültségben volt a kaja, hátha kér néhány falatot. mikor már néha elfogyott a türelmem adtam neki olyat, ami úgyahogy megevett. ez elég sokáig így ment, állandóan azt lestem mit kér, mit szeretne. aztán elfogyott a türelmem valahol az idegbetegség határán. egyszerűen nem kínáltam semmivel, nem volt szopi, semmi tápszer, innivalót tettem elé. egyszerűen kivártam, míg éhes nem lesz. képes volt megcsinálni, hogy első nap nem evett semmit, de kibírtam, hogy nem szólok. éjjel keltett fel, hogy éhes, felkeltem, elétettem az ételt, fél óra nyafogás után megette. mindezt azután, hogy már dokinál is voltunk, hátha baja van vagy ilyesmi. ezután nem volt jó evő, de többet evett és gyakrabban.
aztán jött a válogatás. 4 évesen oda jutottunk, hogy csak sültkrumpli, rántott hús, szelet hús, makaróni. zöldség, gyümölcs, semmi. meg édesség. semmit meg sem kóstolt. adtam neki vitamint, hogy legalább azzal ne legyen gond. aztán mikor már állandó vendégek voltunk a kórházban beöntésre(mindig szorulása volt, pedig adtam kamillateát, enyhe hashajtót) akkor elegem lett. onnantól az volt a napi rend, hog választhatott 5 dolgot, amit nem eszik meg, de minden mást kénytelen volt. addig nem mehetett el az asztaltól. volt hogy ott ült fél napokat, de megette. 1 hónapig harcoltunk, végül feladta és mindent megeszik jóízűen.
szóval kitartás és azt mondom. próbálkozni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!