Vita a névválasztásból! Szép a Sonja név?
Sonja? Németek?
Magyarul Szonja. Nekem tetszik, de nem én vagyok az anya vagy az apa. A mi véleményünk mit változtat? Olyan nevet kell adni a gyereknek, amit mindkét szülő egyformán akar.
Már a nevén összekapnak, mi lesz később a nevelésnél? Ezért van olyan sok nehéz gyerek, mert a két szülő nem képes következetesen, egyetértésben nevelni őket. Az egyik tilt, a másik tutujgat, a gyerek meg röhögve kijátssza őket egymás ellen.
Megoldást nem tudok, de nálunk is volt egy név, amire apa azt mondta bármit csak ezt nem, választottunk közös megegyezéssel mást, 2 év múlva jött a köv baba,megint kislány és az lesz a neve amit az elsőnél is szerettem volna, most már belement.Ehhez persze kellett a szerencse is, h megint lányom legyen:-)
Sajnos vannak ilyen makacs apák, egyébként nekem sem tetszik a Szonja név, de ha a férjemnek ez lenne minden szíve vágya, második névként adni egy jó kompromisszum. Lehetne a férjed rugalmasabb, ennél jobban te már hová legyél az?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!