Mindenki bánt, és kritizál, amiért ronda/nekünk tetsző/neveket akarunk adni ikreinknek! Miért?
34 hetes ikres kismama vagyok.Lányokat várunk.
Vezetéknevünk:Bánfi
És a nevek Renáta(Reni),és Petra.Szüleimnek tetszik,de más mind elítél.Én úgy gondolom,hogy nem borzadály nevek,és nekünk tetszik.Nem akarok változtatni,de miért kell bántani.Egyébként Renátánkat,csak Reninek szólítanánk.
Mit gondoltok?
Ne foglalkozz senkivel! Szép nevek!!!
Gratula a babákhoz!
Mindkettő nagyon szép név, jól hangzik a vezetéknévvel is.
Ne is foglalkozz másokkal, ebbe csak nektek van beleszólásotok, ráadásul még a nagyszülőknek is tetszik, akkor meg...??? :-)
Ezt a két nevet komolyan megszólják mások??? Tényleg nem fér a fejembe hogy miért, teljesen normális, szokványos, viszonylag gyakori nevek. Mit lehet ezen beszólni, meg bántani??
Egyébként van egy ikerpár ismerősöm akik felnőttek már és ők is Renáta és Petra:))
Szerintem nagyon szép nevek, nincs velük baj.
Egyszerű nevek, nem az a "ritka, de ronda" nevek.
Hogy érted hogy elítél? Ez nem egészen idevágó kifejezés.
Nem mindegy mit gondolnak? :)
"Mindenki bánt, és kritizál..."
Talán akkor ne mondd el mindenkinek, h milyen nevet szeretnétek. Vagy leginkább senkinek. Majd megkapják az üzenetet, h Bánfi Renáta és Petra megszülettek, tudomásul veszik és belenyugszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!