Mindenki bánt, és kritizál, amiért ronda/nekünk tetsző/neveket akarunk adni ikreinknek! Miért?
34 hetes ikres kismama vagyok.Lányokat várunk.
Vezetéknevünk:Bánfi
És a nevek Renáta(Reni),és Petra.Szüleimnek tetszik,de más mind elítél.Én úgy gondolom,hogy nem borzadály nevek,és nekünk tetszik.Nem akarok változtatni,de miért kell bántani.Egyébként Renátánkat,csak Reninek szólítanánk.
Mit gondoltok?
Szia!
Hagyd őket a francba. Azt hittem valami röhejes neveket fogok olvasni, már készültem is rendezni az arcvonásaimat, de ebben semmi borzasztó nincs, teljesen jó lánynevek, amik kislánynak és felnőtt nőnek is jól állnak.
Csak kötekedni akarnak. Nem tudom ők minek nevezik a gyereküket, gondolom a 186 ezredik Hannának vagy Jázminnak, vagy valami magyaros hangzással leírt angol nevet adnak. Nevetséges.
Szia!
Én egyáltalán nem foglalkoznék velük. Nekem különben is tetszik a Petra név, a Renáta már annyira nem, de ha lenne egy barátnőm, aki így nevezné el a gyermekét, eszembe sem jutna kritizálni. Az Ő gyermeke, és nem az enyém. Mindenki olyan nevet ad a gyermekének, amilyen neki (az Anyának és az Apának) tetszik.
Ne foglalkozz az ilyen emberekkel. Ha nem tudnak örülni annak, hogy babátok lesz, ráadásul kettő is, és csak odáig gondolkodnak, hogy jaj, milyen nevük lesz ezeknek a kislányoknak, akkor azok nem is igazán barátok, és nem is igazán örülnek a Ti boldogságotoknak.
Én lesz@r-m, és nem foglalkoznék velük, inkább várnám a babáimat.
Sok boldogságot és könnyű szülést!
Ezek teljesen egyszerű nevek, nincs velük semmi baj :)
Boldog babavárást!
Most komolyan, tényleg létezik olyan megkeseredett ember, aki azért "ítél el" valakit, mert az a Renáta nevet választotta? Lehet én vagyok egy egyszerű ember, de én az ilyeneket nem értem...
Kérdező, tök normális nevek, ne vedd a szívedre, ha valakinek nem tetszik!
Mikor nagyim megtudta, hogy a kicsink Abigél, annyit mondott: ez meg már milyen sz*r név?
Akkor is az lett, ne hogy már más döntse el, csak azért, mert neki más tetszik, mint mamám, aki szerint inkább lehetett volna Mária. (bocsásson meg minden Mária, semmi bajom a névvel, nagyon szép, de mi mást akartunk)
Uhh... azt hittem, hogy egy tegnapi kérdésben olvasott borzadályhoz hasonlókat fogok olvasni.
Szerintem ezek igenis gyönyörű nevek. Renáta és Petra úgy fog felnőni, hogy minden korban bátran bemutatkozhat.
Bánfi Renáta és Bánfi Petra. Hát ez nekem nagyon tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!