Szupinált szandát kell vennünk 2,5 éves ikreinknek orvos tanácsára. Melyik a jobb márka a salus vagy a szamos?
Szia!
Én Szamos kis szandált vettem a nyárra a 2 éves kisfiamnak! Én ezt ajánlanám. Kisfiamnak kényelmes, viselet, jól tartja a lábát, fut-szalad benne, az ára is elfogadható! Szintén ilyen márkájú őszi cipőt is fogok venni neki.
(Budapesten a Nagy Lajos király úton van egy szuper gyerekcipő üzlet, ahol nagy választékban kapható ilyen kis cipő, szandál!)
A Salus márkáról nincs tapsztalatom.
Nekünk volt már mindkettő! Árban a Salus kicsit jobb. Minősége jó mindkettőnek, talán a Szamos modellek kicsit tetszetősebbek, divatosabbak!
Az ára miatt mi a Salust vesszük.
Nálunk itthon van mindkettő:
a Szamos jól tartja a lábát és "bírja a kiképzést", sztem jól is néz ki
a Salus szandál magasabban tartja a bokát, de kb itt megáll minden előnye, egy hónap után kilukadt belülről a sarokrésze, még jó h gyorsan kicserélték, a másodiknak egyelőre nincs baja
És felénk kb egyárban vannak. DE talán az orvos vmelyiket (lehet h csak a Salust) fel is írhatja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!