Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen számotokra nem tetsző...

Milyen számotokra nem tetsző neveket vagy jelzőket aggatnak babáitokra a rokonok, ismerősök?

Figyelt kérdés
Nálunk ma anyós sz@rházinak nevezte a kislányomat (féléves múlt).Közben vigyorgott rá meg rázogatta,úgy gondolta ez vicces.Kis híján beleléptem a szájába.Nyugodtan megjegyeztem,hogy ezt azért mégse már.Nektek hasonló "jó" tapasztalatok?
2010. febr. 13. 17:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Az enyémnek a puli nevet adták, sőt még kis mocsoknak is nevezték. Majdnem hajtépés lett a vége a kedves elnevezőkkel.
2010. febr. 13. 18:03
 2/10 anonim ***** válasza:

Én azt nem szeretem, ha ledagizzák a kisfiamat. Szerintem minden baba husi/húsos, de nem dagadt! Ha egy picin nincs mit fogni, akkor már baj van...

Egyszer interspar-ban egy vadidegen nőci ledagadtozta a fiamat. Ha nincs ott velem, kenguruban, kicsit eligazgattam volna.

2010. febr. 13. 18:06
 3/10 anonim ***** válasza:
A nagyim szokása,hogy a kisfiúkat "kisp*cs*snek" nevezi.Persze kedvességből,de én még terhesen szépen megkértem,hogy ezt hanyagoljuk,nem is mondja soha a kisfiamra.:-D
2010. febr. 13. 18:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Mikor az apja percenként Csucsunak hivja, semmi köze a fiam nevéhez, pláne hogy a kutyának is mondja néha... Idegesit, szoltam is érte.
2010. febr. 13. 18:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Apósom,és a sógorom hívja a lányomat szaarosnak.6 hós

Nekem sem tetszik,de tudom,hogy nagyon szeretik.A későbbiekben viszont nem fogom engedni.Még a végén ha megkérdi valaki a lányomtól hogy hívják,azt fogja felelni,hogy szaaros. :-/

2010. febr. 13. 18:27
 6/10 anonim ***** válasza:

Anyukám taláta ki, hogy az UNCSIját mennyire szereti. Mondtam neki, hogy szerintem ennél érdekesebb ez az apróság, minthogy uncsinak nevezze... A becézések becésétől például égnek áll a hajam: Ricsike, Ricsikécske...

Apja meg Bogyó-nak nevezte el, de ezt már megszoktam...

2010. febr. 13. 18:47
 7/10 anonim ***** válasza:
én a saját becézésemet irom le ha nem baj még ma is eszembe jut röhögök rajta.szoval már én idösebb voltam mikor történt kb olyan 14 éves Drága nagybátyámmal együtt mentünk buszon haza ő elöbb föl szállt mint én és a busz végébe állt.mikor én felszálltam megálltam középen és odakiabált nekem h UBORKALÉ soha nem szolitott igy azt sem tudom mai napig honnan jött neki akkor pont ott de gondolohatjátok h megdicsértem mikor hátra mentem hozzá és mindenki rajtam röhögött a buszon.azota sajnos rajtam maradt pedig már eltelt 10 év:()de nem bánom visszakapja:)
2010. febr. 13. 18:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Apósom szokta mondani, hogy a "kis k.rva". Nagyon irritál, mondtam is a férjemnek, ha megint ilyen jelzőkkel illeti kedvesen a lányomat, akkor szóljon rá az apjára (ne nekem kelljen). Egyenlőre nem mondta azóta. Amúgy nagyon rendes ember az apósom, eddig ez az egy ami nem tetszik Vele kapcsolatban.
2010. febr. 13. 20:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem mondjuk ez tetszett, de sokaknak nem. Fiatal, humoros ember a papunk, és a keresztelőn kis spinének szólította 6 hós lányomat. Azóta is ezen nevetünk.
2010. febr. 13. 21:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Anyósom múltkor lekövérezte....kicsit sziven ütött. mert a feje valóban dundi, van toka is (az ő családjuk hozománya, születéstől fogva van, nem a kajától nőtt), amúgy meg egy hosszú kisfiú.
2010. febr. 14. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!