Mit gondoltok együtt az Amina Zara névről? Apától összetett vezetéknevet örököltünk, kötőjelesen . N-N Amina Zara. Nekem nagyon tetszik már nagyon régóta, viszont a baráti körből van pár ember, aki le akar beszélni! Szerintetek?
Nekem mondjuk nem tetszik sem az Amina, sem a Zara, mert más típusú nevek tetszenek, de mindkettőt hallottam már többször is, szerintem egyáltalán nem nyakatekert nevek. Teljesen normális, szép nevek . Nekem a 2 együtt kicsit s
hosszú, ha dupla a vezetéknév, de úgyis ritkán fordul elő olyan helyzet, amikor egybe mind a 4 nevet kell használni, leírni.
50 éve a Bencére, Kírára meg Mirára is forgatták a szemüket (már aki egyáltalán hallott ilyen neveket), most meg tele van ilyen nevű gyerekekkel minden ovi.
Szerintem nagyon jól hangzanak együtt. Nekem egyik sem tetszik én nem adnám őket, de tényleg jól hangzanak együtt.
Adjátok bátran, hamar megszokja mindenki.
Nálunk most született egy Benett a családban, nagyon furcsálltam, de mikor megláttam és a nevén szólítottam a kis gyönyörűt, azóta már tetszik is a neve, és nem érzem furának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!