Mit gondoltok együtt az Amina Zara névről? Apától összetett vezetéknevet örököltünk, kötőjelesen . N-N Amina Zara. Nekem nagyon tetszik már nagyon régóta, viszont a baráti körből van pár ember, aki le akar beszélni! Szerintetek?
Ismerek több Aminát,senki nem becézi őket,mert nem hosszú a nevük. Amúgy szerintem nagyon szép név. A Zara név tetszik,csak a gyerekek ugye amit lehet,kitekernek,és ezt sajnos ki lehet,főleg gyerekésszel.Nekem 2 keresztnevem van,ráadásul felvettem a férjem nevét,mert én mindig is -né akartam lenni. Így most van 2 vezetéknevem és 2 keresztnevem...Nincs vele baj,csak hivatalos helyeken,amikor 56-szor kell aláírni...:D:D
Mindezek ellenére,ti döntötök!Mérlegeljétek,pro és kontra és ahogy a legjobbnak találjátok.
Nekem van egy Zara kabátom :-))
Az Amina nagyon szép, szerintem dupla vezetéknévhez bőven elég.
Mindenkinek köszönöm a véleményket, ment a zöld kéz!
Kedves UTOLSÓ! Nem tudom, neked milyen nevet adott Édesanyád, de Te bármilyen névvel tudsz büdös bunkó lenni! Gratulálok!
Nekem kicsit sok a kettő, de külön külön nagyon tetszik :)
Szerintem az Amina szebb, én azt választanám a helyedben csak, és nem mindkettőt, de persze ez a te döntésed, ha így adod.
Szerintem nem fogják csúfolni emiatt :) sokkal furább nevek lesznek az osztályában ez fix :) Boldog babavásárt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!