Hogy tetszik a Kristóf név, mi jut eszetekbe róla?
Rendes név. De semmilyen névhez nem képzelek el senkit. Nem a név határozza meg az illető külsejét, vagy személyiségét.
Ha hallom, akkor elsőre Kolumbusz jut az eszembe. Pedig több ilyen nevű embert is ismerek.
Közepes név számomra, adhatod!:D Kókuszostekercs jut róla eszembe:) Magas embernek képzelem el Kristófot, átlagos és jó képű között pont:) Okosnak képzelem, szókimondónak.
:))
őszintén szólva nekem nem tetszik, de nem is egy rossz név, mint pl. a János vagy József.
megállja a helyét, talán még a közkedvelt Dánielnél is jobb egy fokkal.
mondjuk én egyik magyar névért sem vagyok nagyon oda:)
Monte Cristo grófja!
Idősödő, őszülő, tekintélyt és tiszteletet parancsoló, művelt, okos ember, aki megteremtette magának (és családjának) a békés, nyugodt, anyagiakban biztonságos nyugdíjas élet feltételeit.
A János és József miért ronda név? Persze inkább az idősebb korosztály "használja", de nekünk az oviban a csoportban is van pl. Janikánk!
Nekem semmi bajom sincs velük. Lehet, hogy régimódiak, vagy ... de ettől még nem rondák.
A Kristóf is jó név- én egyet ismerek- igazi Zseni!!!!
Szóval én egy okoskát képzelek hozzá!!!
:))
Nekem a Szomszédok c. sorozatból a Kristóf :-))) jut eszembe.
Tehát 20 év körüli helyes, magas srác :-)
11 hós kisfiamat így hívják:-)
Így most már csak ő jut róla eszembe,a számomra legszebb és legértékesebb kis emberpalánta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!