Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tetszik a Kristóf név,...

Hogy tetszik a Kristóf név, mi jut eszetekbe róla?

Figyelt kérdés
Tetszik? És milyen külsejű, korú személyt képzeltek el, mikor halljátok a nevet?

2012. okt. 18. 17:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik!

A valóvilágos Kristóf jut rola eszembe, aki a feleségével ment be és az asszony állandóan sírt. Ő is jóképü.

2012. okt. 18. 20:53
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem a könyökömön jön ki ez a név, itt kb minden kisfiút így hívnak...

Egyébként semmi extra, fiúnak is jó, babának is jó, felnőttnek is jó, végül is egy teljesen jó kis név, nincs vele konkrétan bajom.

2012. okt. 18. 21:31
 13/16 anonim ***** válasza:

Anya-baba fórumunkon egy kisfiút hívnak Kristófnak, barna hajú, barna szemű, barátságos, nagy növésű, kicsit mackós kisifú. Nekem elsőre ő jut eszembe.

Akiket felnőttként ismerek Kristófokat: jó családból származó, jó iskolát végzett, átlagosnál jobb anyagiak között élő, közepesen okos (de nem lángész), esetleg kicsit sznob, kicsit beképzelt 20-30-40-es pasik. Furcsa, eddig sosem gondoltam még erre, de legalább 5 Kristófot ismerek és ezek a közös jellemzők megvannak bennük.

2012. okt. 19. 09:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem az jut eszembe róla,hogy ha végre sikerülne teherbeesnem és kisfiam születne,akkor KRISTÓF lenne..:)
2012. okt. 20. 18:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Steiner Kristóf, az ország legnagyobb langyi "pasija". sajnos ez ugrik be róla

egyébként nem rossz név, az utcánkban 2 kamaszt is hívnak így :)

2012. nov. 1. 21:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik (:

Két Kristòfot ismerek, mindkettő alacsony és szőke kisfiú.

2012. nov. 17. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!