Kristóf névről első gondolat? Tetszik? Milyen ember lehet egy ilyen nevezetű fiatal srác?
Szép név, de hogy becézed?
Am nincs ilyen nevű ismerősöm, de valamiért a név hallatán egy szőke és vagány srác képe jelenik meg szemeim előtt :D Szerintem mindemellett kedves név.
Már sok neves kérdésnél olvastam, hogy vannak akik a becézésen "lovagolnak". De nem értem miért, miért kell valakinek a nevét minden áron becézni, az enyémet sem lehet, szerencsére, örülök neki, ha valaki megpróbálja, rászólók, én nem szeretnék a gyerekemnek olyan nevet amit becézni lehet. Egy ilyen nevet nem kell és nem is lehet becézni, nem olyan bonyolult kimondani, hogy "Kristóf", ok vannak olyan hosszú, kacifántos keresztnevek, amik az egyszerűbb használat miatt becézésre szorulnak, de egy pár betűs névnél ez miért kell, hogy követelmény legyen.
/A másik ilyen téma, hogy majd hogy fogják a bunkó debil gyerekek csúfolni az iskolában - elárulom bárkit lehet csúfolni, ha nem a neve miatt, találnak rá más indokot, a gyerekek gonoszak tudnak lenni./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!