Kristóf névről első gondolat? Tetszik? Milyen ember lehet egy ilyen nevezetű fiatal srác?
Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 22:06
11/25 anonim válasza:
Szép név, van benne vmi előkelő (legalábbis számomra :D)... egy kedves, aranyos, vicces de mégis kellően komoly és udvarias srác jut róla eszembe.
12/25 anonim válasza:
Az en fiamnak ez a neve, de mivel kulfoldon elunk es csak reszben vagyunk magyarok, a kulfoldi formajaban hasznaljuk. Annak van becezese, igy kisgyermeknek sem tunik tul komolynak. Szerintem egy klasszikus nev, ami sosem fog kimenni a divatbol. Minden ember mas. Nev alapjan nem lehet megitelni es nem is szabad!
13/25 anonim válasza:
Régebben volt a tévében egy (animációs vagy báb?) mese, annak a főszereplő lovagja jut eszembe a Kristóf névről :-) bár őt Krisztofórónak hívták. Tetszik!
14/25 anonim válasza:
Volt egy ilyen nevű ismerősöm, egy kifejezetten humoros, pörgős, kreatív fiú. :) S itt megjegyezném, lehet becézni ezt a nevet: Krisi. :D Nekem tetszik a név, szerintem érdekes hangzása van.
15/25 anonim válasza:
becenevei:Krisi,Tofi,Krisz,Krisztofer és még sorolhatnám.
16/25 anonim válasza:
Nekem a nyálas hülyegyerekek jutnak eszembe erről a névről!
17/25 anonim válasza:
Bátyám Kristóf. Nekem tetszik amúgy. Mi Krisi-nek becéztük, a haverjai Krisz-nek.
18/25 anonim válasza:
Ismerősöm is Kristóf. Talpra eset, igazi humorzsák.
Becézés: Tofi :D És a fia? Tofifi XD
19/25 anonim válasza:
Nekem tetszik, az egyik fiamat is így hívják. Mi Stofinak szólítjuk.
20/25 anonim válasza:
Nekem ha fiam lesz Kristófnak fogják hívni, nagyon előkellő név és nagyon szép is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!