Úgy látom, hogy a babám feje mindig az egyik irányba billenve áll. Picit csak, de nekem nem tetszik. Hová, milyen orvoshoz kéne elvinnem aki ellenőrizné hogy rendben van-e vele minden?
Gyógytornászhoz vidd el,az én babámnál is ez volt, 5 alkalom után teljesen helyre jött,az egyik nyaki oldalán az izom kötöttebb volt.Mondjuk mi hamarabb észrevettük,(2 hónapos volt)lehet ezért kellett csak ennyi alkalom.Nekünk azt mondta a Dévény tornás,minél később vittük volna annál tovább tartott vna a "kikezelése"
off:egyébként a neurológus az idegrendszerrel foglalkozik,aminek ehhez semmi köze,és minden baba először kitámasztva ül.így a természetes.
Még csak ma vettem észre ahogy tükör előtt játszottunk. Holnap viszem dokihoz 6 hós státuszra.
Védőnéni telefonon neurologust emlegetett,de nyilván majd a doki mondja meg,merre irányít. A gyógytornásznak is utána néztem, de beutaló kell oda is.
Jajjdeizgulok!:(
Voltunk a dokinál, nem nagyon foglalkozott vele, azt mondta tornáztassam, illetve,hogy lehet hogy a szeme nem tökéletes még(?!), és azért tartja ferdén a fejét,de azt meg csak 1 éves kor után vizsgálják. Nem nyugtatott meg túlzottan! :)
Aztán voltunk babaúszáson, és ott megmutattam a konduktor oktatónak,és azt mondta látja, de nagyon picit csak, és tornával tényleg elmúlik majd. Azt mondta nem szükséges külön tornára járnunk vele,csak otthon forgassam a nyakát,meg mindig a másik oldalra tegyem az érdekes dolgokat.Meg hogy majd mutassam meg később is. Ő már jobban megnyugtatott:),főleg hogy nem úgy kezdte,hogy ááá nem is tartja ferdéééén...!
Szóval köszi a válaszokat, egyenlőre ennyi.
Ja Dévényest egyszerűen nem találtam Zalaegerszegen.
Mint ahogy írtam is, a babaúszás oktató konduktor. Azért nem teljesen laikus! A torna pedig annyiból áll,hogy forgatni kell a fejét jobbra balra. Azért az megy nekem is.
És köszi a aggódást, de egy kedvesebb,kevésbé lekezelő stílus azért rád férne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!