Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi van? :O Van egy csaj aki tetszik. Már régebb óta beszélgetek vele, próbálok közelebb kerülni hozzá. Eddig minden rendben volt, kedves volt mindig . Nőnapkor adtam neki egy csomag raffaellót tetszésem kinyilvánításakén.
nincs barátja :/ ez tuti, nem értem pedig minden jó volt
ja és egyáltalán nem kövér:)
Most van az h megpróbálja eljátszani h nem kellesz neki, vagy h nem is érdekled, azért a célért h pedáloznod kelljen érte. A nők azt hiszik ha a pasik pedáloznak értük, akkor nem fogják elhagyni.(csak részben igaz)
Tehát lényegében nagyon is bejössz neki, csak most elkezdett taktikázni, meg kavarni, csak mert nem szeretne szarban lenni.
Menj oda elé, mond meg neki személyesen h fejezze be ezt a taktikázást, ezzel nem ér el semmit sem, ha akarja akkor mondja h járjatok, ha nem akarja, akkor ne szórakozzon veled. Miután megmondtad neki, adj 1-2 nap gondolkodási időt neki.
Ha tényleg kellesz neki akkor igent mond, ha csak azért csinálta h ne lógjon ki a többi lány közül, akkor nemet mond.
(Szerintem)
22/F
Mi pasik egyszerűen fogjuk fel a dolgokat, nem kavarunk.
Azért nem keres, mert mi pasik közeledünk az felé ami tetszik, és távolodunk attól ami nem tetszik... Veheted bináris számrendszernek is, vagy igen, vagy nem. Nincs de/vagy/esetleg/kivéve/ha stb...
Tehát mikor ezt a taktikát elkezdted, az elutasításnak minősül, így úgy gondolja h dobtad, mielőtt tényleges esélyt adtál volna neki. Keresd fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!