Mennyi ideig nem ciki elfoglalni a hintát a játszótéren?
Nem tudom Ti merre laktok, de nálunk minden esetben az a szokás, hogy maximum 1 perc után átadják a hintát. Minden anyuka és gyerek ehhez szokott, így minden gyerek "hosszabb" várakozás nélkül beleülhet. Mindenki talán 5 percet hintáztatja a gyerekét, és jön a következő. Egy órán belül sokszor sor kerül a Tiédre.
Szerintem egy 1-2 éves nem tud 10 percet türelmesen várni. Ha pedig elmentek addig máshová, akkor gondolom beáll elétek más és kezdődik előröl a várakozás.
Mi több játszóra is járunk, mindenhol így van, az a furcsa ha valaki nem száll ki.
Mi nagyrészt olyan időpontban megyünk, amikor nincs senki, így tudom hosszabb ideig hintáztatni a fiam. Ő még kicsi, nem tud még járni, így nem nagyon tudunk mással játszani. Max lecsúszik a csúszdán 3-4-szer.
Köszönöm a válaszokat mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!