Ciki leszólítani másik anyukát a játszótéren? Ti hogy reagáltok, ha leszólítanak titeket?
Én simán leszólítok ha látom, hogy a másik fogékony rá.
Ha tüntetőleg elfordul vagy arrébb megy, akkor természetesen nem megyek utána.
Nekem is jól jön egy kis beszélgetés, bár a kislányom egy örökmozgó 2 éves, nem nagyon lehet mellette nyugodtan beszélgetni:)
Ha a másik is vevő rá, akkor nem ciki. Sőt, szerintem tök jó, mert a játszótéri anyukák nem neheztelnek, ha a mondat kellős közepén elrohansz a gyerek után:D
A mi játszónkon is van egy kislány, aki 950g-al született, mert korán jött, de őt mindenki dicséri, hogy milyen gyönyörűen nő, és hogy behozta a súlyát. Igazi örökmozgó rosszcsont ő is, és senkinek nem gond, hogy kisebb, mint az egyidősek:D
Nem úgy gondoltam, hogy "melyik a te gyereked? Jé, milyen kicsi/nagy/van már foga/nincs még foga stb :-))
Az én lányomnak haja nincs, én emiatt "félek" mindig hogy megszólnak.
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még vélemények :-))
6 hetes volt az első fiam, amikor "leszólított" egy anyuka a parkban, az Ő kislánya 7 hónapos volt. Szerintem látta rajtam, hogy milyen gyámoltalan és magányos vagyok abban a környezetben.
Több évre szóló barátság lett belőle, a gyerekeink imádták egymást. Végül elköltöztek, és csak a telefonos kapcsolat, plusz a fél évenkénti találkozás maradt.
Aztán 1 év eltéréssel két gyerekem született. Hát velük már alkalmatlan voltam az ismerkedésre, annyifelé kellett szaladnom. Ezt a többi anyuka is látta, nem is nagyon próbáltak közeledni hozzám.
10 év kihagyással született még 2 gyerekem. Azóta tanyán élünk, ritkán megyünk játszótérre. Meglepett, hogy mennyire más lett minden. Simán eltöltünk ott 2 órát anélkül, hogy valaki akár ránk nézne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!