Van itt olyan anyuka aki az egyik gyermeke 2, a másik gyermeke 3 éves korában ment vissza dolgozni?
Hogy éltétek meg azt,hogy az egyiknél már 2 éves korában dolgoztatok,a másiknál csak 3 éves korában,miben volt jobb az egyik ,miben a másik megoldás ?
Ha az anyagiak engednék,akkor melyiket választatnátok ,visszamennétek a gyermek 2 éves korában dolgozni,vagy várnátok ezzel 3 éves koráig ?
Én még ugyan előtte vagyok, de már most tudom hogy a kicsivel nem megyek vissza 3 éves koraig. A naggyal visszamentem utáltam otthagyni reggel a bolcsiben felkelteni olyan korán mert nekem rohannom kell, olyan kicsi volt még akkor. És az tényleg csak egy gyerekmegörző volt az ovihoz képest. Azt már nagyon szereti, de nekem meg most is van lelkifurdalasom, hogy o oviban van en meg otthon a kicsivel. De mivel mar jovore suliba megy jarnia kell oviba.
Ha tehetnem en amugy kb 8 eves kroukig is itthon maradnek, de leginkabb sosem vallalnek mellettuk ujra teljes munkaidos allast. A munka kell mert kikapcsol, de a gyerekeknek meg tok jo lenne szerintem meg a suliba is anya segitsegem. Modjuk nekem szerencsem van mert nem olyan nagy kieses a keresetem. Amugy se volt egy nagy oszeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!