Ciki leszólítani másik anyukát a játszótéren? Ti hogy reagáltok, ha leszólítanak titeket?
Én sem szólitok meg senkit, mert félénk vagyok, de minket mindig megszólítanak, talán mert ikreim vannak. Jókat beszélgetünk, persze az enyémek is kicsik, de soha senki nem hozta fel.
A legfontosabb: a gyerekek is akkor nyitnak egymás felé, ha az anyukáik is kapcsolatot teremtenek! És ez a legfontosabb szerintem.
A legkevésbé sem ciki, szerinte, az ilyen beszélgetések spontán ki szoktak alakulni. Csak vigyázz, ne olyan anyukába botolj bele, mint ennél a kérdésnél a kérdező. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
:)))))
Én elég cserfes vagyok, sokat dumálok. Elindultam az akkor 10 hónapos fiammal, hogy bemutatom neki a játszóteret, lassan oda fogunk járni...meg a védőnőre várom kellett és ő ott van a játszó mellett, hát gondoltam akkor már elviszem a gyereket, megmutatom neki mi is az a játszótér. Két anyuka volt ott (kis falu, kis játszótér) közvetlenül a kapuban, mi bementünk, köszöntem, de nem köszöntek vissza csak méregettek. Beszélgettek, valakinek a valakijéről, mi körbejártuk a játszót, addigra az egyik anyuka lelépett, maradt egy. Gondolam megkérdezem, hogy gyakran járnak e ide, mert ha igen akkor biztos meg tudja mondani, hogy járnak e a fiammal egykorú babák, vagy sem. Szépen mosolyogva, gyerekkel az ölemben odasétáltam hozzá, és megint köszöntem, és megkérdeztem, hogy gyakran jártok ide? Ő: MERT?? FOlytattam amit már fentebb írtam...erre ő: Ha tudni akarod akkor megfogod magad is kijössz délután, nem vagyok tudakozó! Köpni nyelni nem tudtam, csak néztem ki a fejemből. Megköszöntem szépen, hogy ilyen segítőkész, és elmentünk. Azóta is ha eszembe jut ez a történet csak ámulok.
Szóval..azt hiszem nem sűrűn fogok a faluban lévő játszótéren haverkodni:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!