Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ciki leszólítani másik anyukát...

Ciki leszólítani másik anyukát a játszótéren? Ti hogy reagáltok, ha leszólítanak titeket?

Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 10:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szólitok meg senkit, mert félénk vagyok, de minket mindig megszólítanak, talán mert ikreim vannak. Jókat beszélgetünk, persze az enyémek is kicsik, de soha senki nem hozta fel.

A legfontosabb: a gyerekek is akkor nyitnak egymás felé, ha az anyukáik is kapcsolatot teremtenek! És ez a legfontosabb szerintem.

2012. máj. 9. 13:40
 12/17 anonim ***** válasza:

A legkevésbé sem ciki, szerinte, az ilyen beszélgetések spontán ki szoktak alakulni. Csak vigyázz, ne olyan anyukába botolj bele, mint ennél a kérdésnél a kérdező. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

:)))))

2012. máj. 9. 13:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó ezt olvastam én is...ez nagyon durva..:D szóval nem az mert avval egyetértek én is hogy ne csak a dicsekvésből álljon a beszélgetés, és ha lehet akkor kérdezzen már vissza is ne csak a maga dolgát regélje el a másik anyuka, de azért hát egy játszó téren ahol a TE gyereked is ott van jó hogy felmerül a téma hogy mi van vele..:DDD
2012. máj. 9. 14:16
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én elég cserfes vagyok, sokat dumálok. Elindultam az akkor 10 hónapos fiammal, hogy bemutatom neki a játszóteret, lassan oda fogunk járni...meg a védőnőre várom kellett és ő ott van a játszó mellett, hát gondoltam akkor már elviszem a gyereket, megmutatom neki mi is az a játszótér. Két anyuka volt ott (kis falu, kis játszótér) közvetlenül a kapuban, mi bementünk, köszöntem, de nem köszöntek vissza csak méregettek. Beszélgettek, valakinek a valakijéről, mi körbejártuk a játszót, addigra az egyik anyuka lelépett, maradt egy. Gondolam megkérdezem, hogy gyakran járnak e ide, mert ha igen akkor biztos meg tudja mondani, hogy járnak e a fiammal egykorú babák, vagy sem. Szépen mosolyogva, gyerekkel az ölemben odasétáltam hozzá, és megint köszöntem, és megkérdeztem, hogy gyakran jártok ide? Ő: MERT?? FOlytattam amit már fentebb írtam...erre ő: Ha tudni akarod akkor megfogod magad is kijössz délután, nem vagyok tudakozó! Köpni nyelni nem tudtam, csak néztem ki a fejemből. Megköszöntem szépen, hogy ilyen segítőkész, és elmentünk. Azóta is ha eszembe jut ez a történet csak ámulok.

Szóval..azt hiszem nem sűrűn fogok a faluban lévő játszótéren haverkodni:-)

2012. máj. 9. 15:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Még mikor nem volt babám vigyáztam egy kislányra,aki szintén kg volt egy évesen, és állandóan odajöttek megkérdezni,hogy mennyi idős? és ilyen pici? hát innen az aggodalom és a játszótérpara. ha kimegyek a korababámmal,aki egy éves és még ülni sem tud... inkább még várok picit
2012. máj. 9. 15:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Én is ilyen leszólítós vagyok, és természetesen nem bánom, ha engem szólítanak le. Jól esik más anyukákkal beszélgetni. Egész nap egyedül vagyok a 2 gyerekkel, jó a felnőtt társaság. Én 2-3 jó barátnőre is szert tettem így.
2012. máj. 9. 15:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Én nem nagyon merek megszólítani senkit, de nagyon jól esik, ha engem megszólítanak. Viszont vigyorgok, mint a vadalma, hogy hátha megszólítanak :)A kisfiam eléggé örökmozgó, így nem nagyon alakulnak ki hosszú beszélgetések, de végül is nem engem visz le a gyerek, hanem én őt :)De az a pár mondat nagyon jól tud ám esni!
2012. máj. 9. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!