Engeded hogy a gyerek utánad harapjon az ételbe, vagy igyon a poharadból?
Mi pl. nem eszünk vagy iszunk egymás után. Legfeljebb a barátnőm, akivel egy pohárból iszom vagy amibe bele harapott abból én is harapok. De úgyis közösködünk, így mindegy. :-)
Egy videó ami talán ide vág.: http://www.youtube.com/watch?v=v9kz6N0lwaM&list=UUssTTBV2sns..
A probléma, hogy szülőként a gondolat is felmerül benned.
Nyilván ha beteg vagyok/unk nem, de amúgy meg ki se kerülhetem. Amikor még kicsi gyerek és azt eszi amit mi, mégis oda jön és a mi tányérunkból, mind a kettőnkéből kell neki enni, hogy elhiggye, ugyan azt esszük mint ő.
Ma pedig már mikor milyen napja van, hol velem, hogy az anyjával eszik.
A bacikról meg annyit. ha kint a garázsban szerelek és a gyerek kijön, mert "neki jönni kell", tök mindegy csak ott legyen, hogy kerüljem ki a bacikat. Nincs tiszta hely, bármit megfog sokkal bacisabb mint ha utánam enne, és fél perc alatt a szájába van a villáskulcs, fogó, csavarhúzó, garázskulcs, stb, ha nem az akkor biztos megfog valamit és utána a szájába veszi a kezét, ki se lehet védeni, max ha kitiltom a garázsból és bezárom egy vitrinbe. Attól se lett baja, pont a utánam evéstől lenne.
Minél több bacival érintkezik kis mértékben, míg szoptatod és "védett", vagy kicsike, annál lesz ellenállóbb nagyobb korában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!