Ti eladtátok vagy megtartottátok a játékokat, ruhákat az első gyerek után?
Mi elraktuk dobozokba, és ment ki a garázsba. 2 év múlva született meg a hugi, teljesen jók voltak rá a ruhák, igaz párat ki kellett dobnom mert az első fiú volt, és azért focis cuccot nem nagyon adtam rá, csak otthon játszós ruhának.
A harmadik gyerekem most 5 éves, még ő is a nagytesók ruháit hordta, és a sok plüssmacit is örökölte, szinte semmit nem kellett neki venni először. Én az olyan ruhákat, amik nem lyukasak, nem foltosak magyarul úgy néznek ki mint egy új, elraktam dobozokba, lett belőle 2 doboz, és majd ha valamelyik gyerekemnek babája lesz, megöröklik, mert azért az is 3-4 év múlva időszerű lesz. Így tettem a babakocsival is, kisággyal, pelenkázóval, mert teljesen jó állapotban vannak.
Mi is megtartottunk mindent. Sőt eleve sok mindent úgy vásároltam, hogy majd a tesó(k)nak is jó legyen. Sokszor megéri kicsit többet fizetni a minőségért, mert tovább tudod használni. Én is abban gondolkodtam, hogy ha eladom,és újra meg kell majd venni, összességében sokkal többet költ az ember. Ráadásul nálunk kisfiam az eslő baba volt a családban is, így majd a hugomnak, unokatesóimnak is kölcsön tudom adni a ruhákat. A kistesó most 2 hetes, Ő kislány. Ez szerintem a jobbik felállás, mert egy lány lehet kicsit fiúsabban is öltöztetni, fordítva már elég necces lenne! :)
Nekem egyébként Anyukám is elrakta annak idején a ruháinkat, játékainkat, és nagyon hálás vagyok neki ezért. Olyan jó érzés ráadni a saját gyerekedre egy kis rugit, ami még a Tiéd volt. Kisfiam pedig már élvezi is, ha megkaphat valamim olyat, ami Anyáé volt, mikor még kicsi volt. Én is őrizni fogok nekik minden emléket, amitcsak tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!