Engeded hogy a gyerek utánad harapjon az ételbe, vagy igyon a poharadból?
Nem,nem engedem hogy utanam egyen/igyon hagyom had sirjon,uvoltson erte vagy netan azt gondolja anya sajnalja tole.:)
Most komolyan?
Meg szep hogy engedem. Miert ne?Soha semmi baja nem volt a szamnak(persze vannak benne "bacik" mint szinte mindenbe) de a gyerekeknek sem. A tulzott feltes sosem vezet jora.
Igen engedem! A testvére után sem engeded/engednéd? És hogy tovább menjek evett már az apja után,sőt a nagyanyja után is (2,5éves). Nem vagyunk fertőző betegek,és nem fogom elzavarni a gyereket ha kér az ételemből. Ő amúgy is olyan hogy állandóan jön "kunyerálni".:-) 1éves kora óta ez van,mióta ehet mindent.
Persze nem a számból szedem ki neki az ételt,de nem tudom mi azzal a gond ha adok neki egy falatot a tányéromról,vagy iszik a poharamból?!
Láttam egy videót ahol Czeizer doki arról beszél hogy a testvérek egymás szájából esznek és ezáltal erősítik,immunizálják egymást! Kevésbé lesznek hajlamosak az allergiára.
Nem! Fúj! Soha! Hozzám sem érhet, és puszit sem adok neki. Sőt fürdetni is csak kesztyűben szoktam.
Undorító.
Én simán engedem. Meg ha leesett a cumija és nem tudom lemosni, akkor inkább én bekapom és így "lemosom".
Persze ezt nem szabad, mert ilyenkor az én szájflórám átmegy a gyerekbe, és most már bizonyított, hogy a fogszuvasodás "fertőző betegség". Az orvosok szerint ezért romlik a gyerekek foga, mert a szülőktől elkapják a bacikat...
Gondolom azért merült fel benned ez a kérdés, mert te szem iszol/eszel a családtagjaid után....
Mi még sokszor a barátnőimmel is megettük a másik "maradékát", ha valami nem ízlett és meghagyta.... én nem vagyok szívbajos e téren, lehet azért, mert herpeszem sosem volt. A családban senki nem volt ilyen "finnyás", inkább a párom jobban olyan, hogy nehogy elkapjon tőlünk valamit, vagy mi tőle (ez többször fordulhatna elő - betegségek). De alapvetően igen, engedem, én is eszek iszok utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!