Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi cumisüveg kell egy...

Mennyi cumisüveg kell egy újszülött baba számára? 5 db 260 ml-es és 6 db 150 ml-es cumisüveg elég? A Tommee Tippee mennyire jó márka?

Figyelt kérdés

2012. okt. 4. 12:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
A mennyiséget már előttem megválaszolták...A TT nagyon jó, nekem itatópoharam van csak belőle, cumisüveget nem használtam. Szerintem nagyon jó választás, ebből is van anti-colic (remélem jól írtam)típus.
2012. okt. 4. 17:22
 22/26 anonim ***** válasza:
Az én babám ugyan anyatejes, de csak 2 cumisüvegün van. Egy Aventes 125ml-es, amit a kórhézba vittem be, amikor született. Ez nem vált be, ezért vettem 1 150ml-es Tommee Tippee-t, csak azt használjuk, nekünk nagyon jó!
2012. okt. 4. 21:06
 23/26 anonim ***** válasza:

Most 18 hós a lányom.

Születésétől fogva ugyan azok az üvegeink vannak

1db 300ml tejnek-tápszernek

1db 300ml teának-víznek

1db 150ml innivalóknak,mikor mit viszünk magunkkal

Most már pohárból iszik,vagy "csőrösből" útközben

amikor sétálni megyünk.Nekünk a NUK first bevált ,nagyon szereti a lányom is.

Minden NUK ,a cumik is:)

Szóval bőven elég 3 üveg,a cumikat rájuk 3-4 havonta úgyis lecseréljük:)

2012. okt. 4. 23:27
 24/26 anonim ***** válasza:

Szerintem is nagyon sok.

Nekünk van több is, de igazából csak kettőt használunk, egyet a tápszernek és egyet a teának. Én mondjuk mindig elmosom és sterilizálom használat után. Ha te is így tervezed, akkor tök felesleges ennyit venni, de még ha csak naponta egyszer is mosogatsz, akkor sem kell ennyi.

2012. okt. 5. 01:08
 25/26 anonim ***** válasza:

A Tommee Tippee szerintem a legjobb,próbáltuk az Aventet,Mamot,de egyik sem vált be.

Tényleg rengeteg ez az üveg mennyiség :)

Tápszeres volt az én lányom is neki a 150ml-s üvegből volt 3db,a 260ml-s üvegből pedig 1db.Mikrós sterilizálóm volt abban szépen ki tudtam fertőtleníteni.

2012. okt. 5. 10:53
 26/26 anonim ***** válasza:

Hű mindenki milyen sokat használ:O

Nekünk kettő 150 ml-es van, az egyikbe fejni szoktam, a másikkal meg etetem.Most vettem 3db 260 ml-est, mert lassan kell a nagyobb mennyiség a babának.Én minden haszálat után elmosogatom az üveget,így bőven elég a 2 üveg.Imádom a márkát, nagyon, nagyon bejött!

2012. dec. 1. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!