Mennyi cumisüveg kell egy újszülött baba számára? 5 db 260 ml-es és 6 db 150 ml-es cumisüveg elég? A Tommee Tippee mennyire jó márka?
Most 18 hós a lányom.
Születésétől fogva ugyan azok az üvegeink vannak
1db 300ml tejnek-tápszernek
1db 300ml teának-víznek
1db 150ml innivalóknak,mikor mit viszünk magunkkal
Most már pohárból iszik,vagy "csőrösből" útközben
amikor sétálni megyünk.Nekünk a NUK first bevált ,nagyon szereti a lányom is.
Minden NUK ,a cumik is:)
Szóval bőven elég 3 üveg,a cumikat rájuk 3-4 havonta úgyis lecseréljük:)
Szerintem is nagyon sok.
Nekünk van több is, de igazából csak kettőt használunk, egyet a tápszernek és egyet a teának. Én mondjuk mindig elmosom és sterilizálom használat után. Ha te is így tervezed, akkor tök felesleges ennyit venni, de még ha csak naponta egyszer is mosogatsz, akkor sem kell ennyi.
A Tommee Tippee szerintem a legjobb,próbáltuk az Aventet,Mamot,de egyik sem vált be.
Tényleg rengeteg ez az üveg mennyiség :)
Tápszeres volt az én lányom is neki a 150ml-s üvegből volt 3db,a 260ml-s üvegből pedig 1db.Mikrós sterilizálóm volt abban szépen ki tudtam fertőtleníteni.
Hű mindenki milyen sokat használ:O
Nekünk kettő 150 ml-es van, az egyikbe fejni szoktam, a másikkal meg etetem.Most vettem 3db 260 ml-est, mert lassan kell a nagyobb mennyiség a babának.Én minden haszálat után elmosogatom az üveget,így bőven elég a 2 üveg.Imádom a márkát, nagyon, nagyon bejött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!