Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi cumisüveg kell egy...

Mennyi cumisüveg kell egy újszülött baba számára? 5 db 260 ml-es és 6 db 150 ml-es cumisüveg elég? A Tommee Tippee mennyire jó márka?

Figyelt kérdés

2012. okt. 4. 12:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
57%
Utolsó!!Pontosan így van!!!!Amúgy az ilyeneket nem lehet leállítani sehogy!Nagyon okosak!:P
2012. okt. 4. 13:19
 12/26 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon sok. majd menet kozben is lehet vasarolni, ha megseM eleg, de ha kimosod hasznalat utan, akkor a fele is boven eleg
2012. okt. 4. 13:20
 13/26 anonim ***** válasza:
Nekünk jelenleg 4db 150ml és 4db 260ml van. Mindet használom, mert bukós a babám, úgyhogy egy etetés 2 cumisüveggel jár. Előre nekünk csak kettő volt, aztán vettük a többit, mert nem ment a szoptatás. Ja, nekünk Aventes van.
2012. okt. 4. 13:29
 14/26 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, van még egy kicsi (az volt a mellszívóhoz), abból iszik.
2012. okt. 4. 13:29
 15/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

13:11,igazad van,tényleg nem volt kérdés és azért nem,mert nem érdekel más véleménye arról,hogy hogyan táplálom a babámat.

2012. okt. 4. 13:36
 16/26 barackvirág 5 ***** válasza:
Szerintem is túl sok!6hónapos koráig csak anyatejes volt,a kisfiam.Aztán tápszert kellett venni amihez persze cumisüveget is:1db 260ml-est.Mivel a gyümölcslét is elkezdtük ekkortájt kellett még 1db 125ml-est is venni,de vettünk egy teást is szintén 125ml-t,1 éves korára kapott csőrös tanulópoharat(Nuk) amiből csak vizet iszik.A cumisüvegjeink Philips AVENT cumisüvegek. A Tommee Tippee-ről még nem hallottam.
2012. okt. 4. 13:41
 17/26 anonim ***** válasza:

Ledöbbentem, hogy ennyi cumisüveget vettél 1 babának. Mi 2 db 260 ml Tommee Tippee-st vettünk, és 1 db Nuk-ot, amiből viszont egyáltalán nem is ivott. Az egyikből itta a tápszert, a másikból amikor már vizet is ivott, azt. 7 hósan lecseréltük, vettünk újra 2 db TT-t, most 2 éves 3 hós a kislányom, a reggeli-esti tejet még cumisüvegből issza, a vizet pedig csőrös itatóból.

Szerintem nagyon sokat vettél, 2-2 db max. simán elég lett volna. Jó a márka, viszont valószínű, ha abból adsz neki először, más márkát nem fog elfogadni.

2012. okt. 4. 13:48
 18/26 anonim ***** válasza:
Nekünk van egy 150 ml-es és egy 350 ml-es Tommee Tippee cumisüvegünk. 4 hónapos kora óta tápszeres. Mivel a mellszívóm ilyen márkájú volt, így a 150-es üveg adott volt. A nagyot meg akkor vettük mikor tápszeres lett. Én elégedett vagyok ezzel a márkával. Szerintem a babám is, mert elfogadja.
2012. okt. 4. 13:49
 19/26 anonim ***** válasza:

Én kezdésnek 2 db kicsit vennék, kipróbálni. Aztán ha beválik, vennék belőle még kettőt. 260 ml-set pedig majd később, mondjuk 6 hónapos korában.

Ha egyáltalán nem fogsz szoptatni, én az Aventet ajánlanám. Az első babám 3 hónapos korától lett tápszeres, nála csak Avent termékeket használtunk, így minden kompatibilis volt mindennel. Nagyon meg voltam elégedve velük.

Most a második babámat még szerencsére szoptatom, biztonság kedvéért vettem MAM-ot, azért, mert a szilikon etető jobban hasonlít a mellbimbómra. Én csalódtam benne, mert amikor néha használtuk, szinte mindig kifolyt belőle a tej a babámra és fogalmam sincs, miért (jól volt összetekerve). Ráadásul 60 ml alatti mennyiséghez nincs rajta fokbeosztás.

A Tommee Tippee-ről jókat hallottam/olvastam, de nincs saját tapasztalatom.

2012. okt. 4. 13:54
 20/26 anonim ***** válasza:
Nekünk 2 260 ml-es és 2 kicsi MAM cumisüvegünk van. Szerintem bőven elég, nem kell olyan sok. A Tommee Tippee márkát nem használtam, jókat hallottam róla, de én a MAM anti colic üvegre esküszöm.
2012. okt. 4. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!