Milyen cumisüveg típust ajánlotok újszülött korban? Latex, vagy szilikon legyen az etetőcumi? Üveg vagy müanyag legyen az anyaga.
A mam anticolicot néztem eddíg.De a Nuk cumis üvegből lehet kapni üveg üveget is,és fogszabájozós az etetőcumija.Így most erről érdeklődnék leginkább.
Most már a nuk is anti colic-os.Sőt szinte minegyik az.
Húú, de belefolytál! :) Persze nem rossz értelemben! :)
Én a Dr Brown's -os cumisüveget vettem, Nem nyel tőle levegőt. Műanyag cumisüveg és azt hiszem szilikon a feje! Én a cumisüveg fejnek nem figyeltem a fogszabályzásra, mert max. 20percet eszik belőle és ugye a cici se fogszabályzós :) De már nyugtató cumiba, amivel alszik, vagy nyugtatni akarom, abban már odafigyeltem ilyen részletekre is! :) Szerintem ne gondold túl, vedd azt, ami megtetszik és jónak látod! :)
Műanyagot vegyél mindenképpen, szilikon cumival. Nekünk a Tommee Tippe Anti Colic cumisüveg vált be.
Tudom ajánlani a Tommee Tippee cumisüvegeket,ez is anti colicos,de a cumi formája ennek hasonlít legjobban a mell formához.Szilikon cumit vegyél,ez is az,ill. BPA mentes legyen a műanyag cumisüveg,mint pl. ez is.
Nekünk sem az Avent,sem a MAM nem vált be,csak a Tommee Tippee.
Kisfiamnál anno Aventet használtam, nem ajánlom...
Kislányomnál a kezdetektől Tommee Tippee-t használok, és maximálisan meg vagyok vele elégedve (mind a cumisüveggel, mind az itató pohárral).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!