Irigyek ránk, mert 1 éves lányom, szőke-hosszú hajú, és kék szemű.! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon sok helyen veszem észre,hogy irigyek ránk,játszó-játszóház stb.mert nagyon sok aranyos babának semmi haja nincsen.Az én lányom szőke,hosszú hajú,ragyogó kék szemmel.Persze,elfogult vagyok,mivel a sajátom.De én sohasem kérkedem,minden babát nagyon szépnek,cukinak találok.Ennek ellenére kaptam már beszólásokat,többet is.2012. szept. 30. 14:40
51/51 anonim válasza:
Az én kislányom hatalmas hajjal született és most 13 hónaposan hát középig ér a haja igaz sötét barna és fekete nagy szemekkel de én is csak dicséreteket hallok soha nem szolt még be senki pedig én minden nap más hajgumit és csatot tettem neki bele nyáron sőt rengeteg frizurát is csináltam már neki,mégsem bántanak érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!