Irigyek ránk, mert 1 éves lányom, szőke-hosszú hajú, és kék szemű.! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon sok helyen veszem észre,hogy irigyek ránk,játszó-játszóház stb.mert nagyon sok aranyos babának semmi haja nincsen.Az én lányom szőke,hosszú hajú,ragyogó kék szemmel.Persze,elfogult vagyok,mivel a sajátom.De én sohasem kérkedem,minden babát nagyon szépnek,cukinak találok.Ennek ellenére kaptam már beszólásokat,többet is.2012. szept. 30. 14:40
11/51 anonim válasza:
úristen....
Mit tegyek mit tegyek.?
fesd be feketére...
Amúgy ránk is irigyek, az én lányom barna hajú barna szemű, és folyamatosan kapjuk a szőkéktől az irigyebbnél irigyebb beszólásokat
12/51 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb problémád!
13/51 anonim válasza:
hat nem tudom a szep babakat inkabb mindig csodaljak, eleg furcsa tarsasagban vagy.lehet masert nem kedvelnek az emberek.
14/51 anonim válasza:
Fura emberek élnek felétek... Bár neekem barna hajú, barna szemű lányom van, de ő is szép kislány, csak dícséretet szokott kapni.
15/51 anonim válasza:
Szerintem sem a lányod a bibi itt.Hanem valami más lehet a háttérben.Lehet, hogy te vagy a különc, nem? Már az is fura, hogy ilyen problémáid vannak és ilyen bugyuta kérdést teszel fel.Mit tegyél? Hát vegyél egy zsákot....Istenem!!
16/51 anonim válasza:
Az én lányom is hosszú (derékig érő)szőke hajú nagy kék szemű gyönyörű kislány.Soha senki nem bántott miatta.mindig csak dícsérik.Elég fura emberek vannak felétek.Ne foglalkozz velük.
17/51 anonim válasza:
Egyik füleden be a másikon meg ki
18/51 anonim válasza:
Persze hogy anyával van a baj. Egy kisbabára nem lehet ilyet mondani hogy eggyel több szőke lesz :S Itt anya te vagy a nagyképű.
19/51 anonim válasza:
Úgy látom itt nem sült el jól ez a kérdés, mert még több bántást kaptál :( Sajnálom. Furák az emberek.Próbálj meg nem foglalkozni velük, örülj hogy szép a kislányod, még inkább hogy egészséges. Kerüld az olyanok társaságát akik szerinted bántanak és próbálj meg új barátokat keresni.
20/51 anonim válasza:
Sz@rd le ,ennyi :) az Én lányom sem volt egy percig sem kopsz ,és gyönyörű .Max irigykednek de soha nem tapasztaltam rosszindulatot. Válogasd jobban meg a társaságod. Bár az sem sok iq-ra utal hogy mások véleménye alapján bánsz a lányoddal(frizura,dicséret) madarat tolláról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!