Irigyek ránk, mert 1 éves lányom, szőke-hosszú hajú, és kék szemű.! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon sok helyen veszem észre,hogy irigyek ránk,játszó-játszóház stb.mert nagyon sok aranyos babának semmi haja nincsen.Az én lányom szőke,hosszú hajú,ragyogó kék szemmel.Persze,elfogult vagyok,mivel a sajátom.De én sohasem kérkedem,minden babát nagyon szépnek,cukinak találok.Ennek ellenére kaptam már beszólásokat,többet is.2012. szept. 30. 14:40
21/51 anonim válasza:
Az én 1 éves lányom szőke göndör hajú és kék szemű, számtalanszor megállítottak/megállítanak séta közben vagy a boltban vásárláskor, hogy "jaj, milyen szép kislány" stb., de soha senki nem mondott bántó megjegyzést. Egy alkalommal egy idősebb bácsika mondta, hogy majd sok fiúnak elcsavarja a fejét, de ezt is viccesen mondta, amin együtt nevettünk.
Ne haragudj kedves kérdező, -lehet tévedek-, de szerintem nem a kislányod szépsége miatt kapod a beszólásokat. Valami mással provokálod ki ezeket az emberekből.
22/51 anonim válasza:
Érdekes, amit írsz. A fiamnak 2.5 éves koráig derékig érő hosszú, göndör szőke haja volt, mellé nagy kék szemei hatalmas szempillákkal, de soha nem kaptunk bunkó megjegyzéseket rá, pedig fiú és a kisfiúknak általában rövid hajuk van. Most, hogy nemrég levágtam neki, még sokszor így is lánynak nézik.Ilyen volt két évesen: [link]
23/51 kittycica1987 válasza:
Szerintem tegyél rá még egy lapáttal!!!! Csinálj gyönyörű frizurákat a lányodnak. Aki irígy és gonosz, az pukkadozzon csak mégjobban. Semmi szégyelnivaló nincs abban, hogy szőke hajú és kék szemű a kisasszony :) A többi meg az ő bajuk :) Te légy nagyon büszke. Egy jóérzésű anyuka tuti megnézi és meg is dícséri de nem tesz gúnyolódó megjegyzéseket. Tölthetnél fel ide legalább egy képet. Már angyon kíváncsi vagyok a szépségre :) 27+5 hetes kismami
24/51 kittycica1987 válasza:
Kedves 22-es válaszoló. Az tuti, hogy ezt a csodálatos hajkoronát még egy kislány is megirígyelné. Nagyon szép gyerkőc gratulálok nektek :) 27+4
25/51 anonim válasza:
22.es válaszoló: nagyon szép kisfiad van :)!
26/51 anonim válasza:
Köszönöm szépen nektek. :)
Én is kíváncsi lennék a kérdező kislányára. :)
27/51 anonim válasza:
Szia Nekem egy lassan 1,5 éves kisfiam van,ha elfogult is vagyok,gyönyörű gyerek,vannak szebb és kevésbé szebb gyerekek szerintem de idővel egyre szebbek lesznek.Már tapasztaltam de csak ritkán,hogy valaki irigy volt arra,hogy a kisfiamnak nagy kék szeme van és rengeteg haja,szép arca,az ilyenekkel ne foglalkozz,tudod manapság sok anyuka van aki beleköt a másikba mert a saját életében valami nem oké.
28/51 anonim válasza:
az én kislányomnak sötétbarna szeme van és sok barna göndör haja (én zöld szemű vagyok, a férjem barna szemű) és meg szokták dicsérni, hogy milyen csodaszép gyerek, igaz is :) szóval nem csak a szőke haj, kék szem a szép :D egyébként sajnos a szőkeséget sokszor a szőke nős viccek miatt, meg a festett szőke nők miatt a butasággal társítják, ezért kapod a hülye beszólásokat. Ne foglalkozz vele. Ez nem irígység, csak bunkóság. Sok a bunkó ember sajnos.
29/51 anonim válasza:
A világért sem akarlak megbántani, de valahogy furcsálom ezt a dolgot. Az emberek - az én tapasztalatom szerint - általában dicsérni szokták a szép gyerekeket (meg néha a nem szépeket is!). Aztán akkor fordulnak "bukóra", ha anyuka "túl büszke". (túl büszke = nagyképű). Én is találkoztam már ilyen anyukával (nehogy magadra vedd!!!), meg is dicsértem, milyen szép a babája, aztán amint elkezdett kérkedni inkább nem szóltam be, de diszkréten leléptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!