Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Irigyek ránk, mert 1 éves...

Irigyek ránk, mert 1 éves lányom, szőke-hosszú hajú, és kék szemű.! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon sok helyen veszem észre,hogy irigyek ránk,játszó-játszóház stb.mert nagyon sok aranyos babának semmi haja nincsen.Az én lányom szőke,hosszú hajú,ragyogó kék szemmel.Persze,elfogult vagyok,mivel a sajátom.De én sohasem kérkedem,minden babát nagyon szépnek,cukinak találok.Ennek ellenére kaptam már beszólásokat,többet is.
2012. szept. 30. 14:40
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim válasza:
Én ,igaz még gyerek vagyok , de jelentkeznék egy babaszépségversenyre és ha esetleg nem nyernétek akkor eltudnád mondani hogy nem csak a te lányod szép. Vagy megmondanám , hogy nem én tehetek róla , hogy a kislányom hosszú szőke hajjal és ragyogó kék szemekkel született. L13
2012. nov. 1. 21:12
 42/51 anonim ***** válasza:
46%
mennyi idős vagy babaszépség versenyes ?:D
2012. nov. 1. 21:15
 43/51 anonim ***** válasza:
100%

Mióta érdem a szépség? Különösen egy pici gyereknél?

Majd arra legyél büszke, ha jó is lesz, úgy értem hogy olyan szívéből jó EMBER.

2012. nov. 1. 22:22
 44/51 sumergo ***** válasza:
Kedves anyuka! Szerintem nem véletlen, h ilyen beszólásokat kapsz! Valahogy tuti rászolgáltál! A lányomat sokan dicsérik, mondják, h tipikus címlapra való kislány a hatalmas kék szemeivel, és szőke hajával. De soha senki nem szólt még be emiatt. Szóval gondolkozz!!!!
2012. nov. 1. 22:37
 45/51 anonim ***** válasza:
lehet a kérdező anyuka esténként egy night cluban erotikus táncokat lejt és felismerték páran semmi sem kizárt xd lol
2012. nov. 1. 22:44
 46/51 anonim ***** válasza:
46%
Kedves Kérdező! Nekem egy 1,5 éves fiam van,nagy mélykék szemei vannak,aranybarna haja édes,helyes pofija,nagyon sokat dicsérik milyen szép,milyen gyönyörű,és hogy hány lány fog sírni majd utána. Ezek nagyon kedves vélemény nyilvánítások,mindig megköszönöm továbbmegyek.Ha látok egy babát,kisgyereket akit szépnek találok akkor megdicsérem,ha nem kifejezetten szép de kedves ,aranyos,bájos,csinos akkor ezt dicsérem meg.Jól esik a másiknak egy kis kedveskedés.Még sosem bántottak a kisfiam kinézetéért,mikor tanácsadásra vártunk volt néhány rosszindulatú anyuka de Ők max azért szóltak be,mert az akkor 6 hónapos fiam már állt,vagy mert 7 hónaposan ücsörgött mellettem a széken,vagy ilyesmiért,de azzal sem törődtem.
2012. nov. 2. 10:41
 47/51 anonim ***** válasza:
36%
hát a jövendő nemzedék fiai miatt max testi bántalmazás miatt fognak sírni a lányok
2012. nov. 2. 10:58
 48/51 anonim ***** válasza:
utolsó azért ez elég bunkó volt,nem minden szülő egy idióta,nem törődöm,csinálj gyerek amit akarsz típusú már ne is haragudj
2012. nov. 2. 11:09
 49/51 anonim ***** válasza:
100%
Lerágott csont ez a kérdés,nyilván minden szülőnek a sajátja a legszebb legügyesebb legokosabb!Kár felsorolni kinek milyen kinézetű a gyermeke...A kérdező ugyanúgy büszkeségből írta hogy neki milyen a gyermeke.Egy ideje már nem is reagál mióta kérték tegyen fel képet a csodaszép gyermekéről.Erről ennyit.Vannak itt még kérdések akik tényleg válaszra várnak :) gyerünk oda!!
2012. nov. 2. 12:10
 50/51 anonim ***** válasza:
:DDD
2012. nov. 2. 16:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!