Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Irigyek ránk, mert 1 éves...

Irigyek ránk, mert 1 éves lányom, szőke-hosszú hajú, és kék szemű.! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon sok helyen veszem észre,hogy irigyek ránk,játszó-játszóház stb.mert nagyon sok aranyos babának semmi haja nincsen.Az én lányom szőke,hosszú hajú,ragyogó kék szemmel.Persze,elfogult vagyok,mivel a sajátom.De én sohasem kérkedem,minden babát nagyon szépnek,cukinak találok.Ennek ellenére kaptam már beszólásokat,többet is.
2012. szept. 30. 14:40
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%
Megmutatnád a kislányod ,hogy láthassuk miért irigykednek?
2012. nov. 1. 19:37
 32/51 anonim ***** válasza:
66%

Milyen válasszal lennél elégedett? Elég provokatív kérdés, pláne kiemelve, hisz ez életbevágóan fontos.

Minden anyának a saját gyereke a legszebb, és ha van kellő intelligenciája, soha nem irigy más gyerekre.

Nem mellesleg én vagyok a legbüszkébb anyuka egyébként, mert a kisfiamnak szőke, göndör haja van, sötétbarna szeme, és csodálatosan szép pofija, alkata, de ami ennél fontosabb, hogy értelmileg magasan megelőzi a társait. Némelyik kislány elbújhat mellette.

Amúgy meg a szépség relatív. Majd 18 év múlva gyere vissza, és írd meg, mi lett a gyerekedből. Kívánom, hogy arra legyél büszke, és legyen az a legnagyobb gondod, hogy irigykednek rád a gyerek miatt.

2012. nov. 1. 19:45
 33/51 anonim ***** válasza:
77%
mekkora szerencse hogy ennyi csodaszép, gyönyörű gyerek van itt M.o-n :)))
2012. nov. 1. 19:59
 34/51 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem a kérdező anyuka csak szimplán unatkozik. :) Már ne haragudj kedves kérdező, de csak ez állhat a dolog mögött. Elég kevés esélyt látok rá, hogy valóban irigyek a lányodra, de ha irigykednek is, ki az aki egy 1 éves gyerekre komolyan irigykedni tudna??? Esetleg az irigységet mint olyat, a jó értelmében tudnám elképzelni...Ezt úgy értsd, hogy ők is örülnének ha a saját lányuknak szép hosszú, szőke haja lenne. Én szöszi voltam és a Párom is, azt hittük a kislányunk is tejfel szőke lesz ...De nem lett, elég sötét szőke a haja. Ha meglátok egy hosszú, szőke hajú kislányt, maximum annyit jegyzek meg, hogy milyen gyönyörű a haja és esetleg átfut egy pillanatra a fejemen, hogy milyen lenne az én kislányom ilyen hajjal, de, hogy rosszindulatú megjegyzéseket tegyek ... :) Semmiféleképp! Szerintem vagy Téged nem szeretnek ezek az emberek, vagy egyszerűen paranoiás vagy! Én még ilyenről nem is hallottam!
2012. nov. 1. 20:02
 35/51 anonim ***** válasza:
83%

ezek az élet naaaagy problémái:-) milyen válasz elégítene ki, ha már megint kiemelted a kérdésed?

Ha látok egy szép gyereket, megjegyzem magamban h ez egy szép kisfiú, kislány volt és egy percig sem foglalkoztat tovább, kb ugyanez ha nem olyan szép egy kisgyerek. Nem hiszem hogy akkora durranás lenne egy szőke haj, vagy egy kék szempár. Hamarabb megfog, ha egy kisgyerek valamiben ügyes, vagy nyitott, barátkozó, kedves vagy esetleg aranyos beszólásai vannak. Igaz, én a lányomat sem akarom arra nevelni, hogy milyen jó dolog hogy ő nem csúnyácskának született. Pl én sem itthon, sem mások előtt nem mondom neki hogy szép vagy gyönyörű. Ne ezzel boldoguljon az életben, ez mulandó.

2012. nov. 1. 20:05
 36/51 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem soha többé ne menj játszóházba, meg játszótérre, költözz az ország legkisebb falujába, és ha még mindig irigykedik rátok (?) valaki, akkor hisztizzél, de keményen. Egyébként rád miért lennének irigyek? Neked is szőke hosszú hajad van kék szemekkel?
2012. nov. 1. 20:28
 37/51 anonim ***** válasza:
34%
a szép babákból amikor felnőnek elég csúnya emberé érnek és fordítva csúnya babából sokkal szebb ember lesz mint egy szép babából nekem ez a tapasztalatom :)
2012. nov. 1. 20:51
 38/51 anonim ***** válasza:
Te melyik verzió vagy, szépből lettél csúnya? Talán innen a tapasztalat. Ezt a hülyeséget!
2012. nov. 1. 20:54
 39/51 anonim ***** válasza:
82%

Miért kapsz ilyen beszólásokat?? xD

Mert eleve úgy indítasz egy kérdést,hogy:: Irigyek ránk!

Ja am megkérdezhetem miért nem a gyerekedre miért rátok??

Hülyeség amit leírtál,sztem nem is igaz-bocscs..

2012. nov. 1. 21:01
 40/51 anonim ***** válasza:
83%
én egyiksem mert átlagosnak tartom magam nem vagyok nagyképű beképzelt mint egyesek a lélek ami fontos nem pedig hogy aranyhaj meg kék szem azért ne tartsa valaki magát kiváltságosnak mert már nem a Hitler idejét éljük hogy gázkamrába záratnak ha nem szőke kék szemű a kis gyerek egy felnőtt érett nő ne kérkedjen már nekem ez a véleményem off.!
2012. nov. 1. 21:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!