Kétségbe vagyok esve. Szerintetek egy baba (17 hónapos) le tud nyelni egy popsitörlőt?
Figyelt kérdés
Megvagyunk fázva mindketten, figyelmetlen voltam, és elérhető helyen hagytam egy popsitörlőt sajnos. :( Nem emlékszem, hogy kidobtam -e, de az biztos, hogy eltűnt, és mi van, ha lenyelte? Kaphat bélelzáródást? Hogy lehetek ilyen hülye?2012. szept. 25. 21:29
11/13 anonim válasza:
Szerintem is nyugodj meg. Azért azt nem kis művészet lenne lenyelni, biztos, hogy nem sikerülhetett neki.
Az íze lehet, hogy annyira nem szörnyű, bár én még nem kóstoltam, de mindkét gyerekem imádta rágcsálni, ha véletlenül sikerült megkaparintaniuk.:)
12/13 anonim válasza:
az enyem is imadja. Bar o csak szibja belole a let. Kis buus. Lenyelni szerintem nem tudna.
13/13 anonim válasza:
Biztos,h nem nyelte le! Azt tuti észre vetted volna. Még ha meg is próbálta volna,annyi időre biztos nem hagyod magára,h ne vedd észre,h mivel küszködik szegény.17 hónaposan,azért már elég figyelmesek és fürgék,és utánoznak minket...arra akarok célozni,h ha elérhető helyen van a szemtes,akkor akár ő is eltotyoghatott vele és begyömöszölte,amikor nem figyeltél.Az könnyebben megeshet.Vagy valóban kiesett az a rutinszerű mozdulat az emlékeid közül. De nyugi! Meg nem ette senki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!