Mikortól lehet használni illatosított popsitörlőt, babafürdetőt, fürdés után baba olajat, baba sampont?
3hónapos korától én a Gabit ajánlom. Heim Pál kórházba tesztelték,ráadásul olcsó is!
Ja de csak akkor használj ilyen márkás termékeket ha normál bőrű a babád. Ha száraz vagy ekcémás stb. akkor gyógyszertárit kell,kitudja meddig.
Az illatuk végett kérdeztem, mert a babámnak olyan savanyú szaka van a sok bukástól :)
Nedveskendővel le lehet törölni az arcát?
Elozo hozzaszolo vagyok!
Mi is furdetesnel a gyogyszertarit hasznaljuk,csak a hajat mosom minden masodik nap Ghonsons-al!Ja es furcsi utan,Gabi olajjal massirozom a babam,amit imad es a bore is szereti!
popsitorlo az, ami nalunk nem gyogyszertári. pamperst vettunk eloszor, de a reklamcsomagban volt johnson and johnson, es az annyival jobb volt, hogy át is tértunk ra. a babafurdeto nalunk gyogyszertári, furdes utani babaolajat nem hasznalunk, igy is olyan szep a bore, mint egy kisbabanak :)) ha valamije ki van szaradva, arra eleg fura tippet kaptunk, de bevalt: babafurdetovel bekenni.
baba sampont szinten nem hasznalunk.
(nem irtad mennyi idos a babad, mi még hat héten innen vagyunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!