Tejpéptől tényleg jobban alszik a baba? Fürdés előtt, vagy után etetitek?
Nálunk így van (igaz ő már 1 éves múlt):
5 körül uzsonna (tejpép, főzelék vagy kifli, csirkemellsonka, vagy joghurt)
7-8 között fürdés
8:30 körül jó éjszakát tápszer
este 9-reggel 8-9-ig alszik és nem kel fel éjszaka, igaz már pici kora óta.
Elég neki a tejed, nem lehet, hogy pótolni kellene?!
Ahogy írtad a példát, szerintem jó, bár lehet ha kibírja, akkor inkább 9-kor szopi és alvás.
Nem hiszem, hogy kihányja fürdés után a vacsit, legalábbis nálunk soha nem hányta ki.
Én már mindent megpróbáltam a szoptatás mellé vacsorára: tejpép, főzelék, gyümölcs, kefír, kenyér... Teljesen mindegy, minden éjjel kétszer kel enni. :( Szerintem már csak megszokás, de ha néha megpróbálom leszoktatni róla, szívszaggatóan sír, úgyhogy egyelőre várunk.
10 hónapos.
Nem biztos, h azért kel 3 óránként mert éhes, lehet a foga jön. Nálunk is ilyen idősen fél óránként kelt, azt hittük éhes ezért este is kapott húsos főzeléket a helyzet nem változott, csak akkor amikor kibújt a foga. szóval megpróbálhatod a tejpépet , de ne várj tőle csodát.
Inkább szoptasd éjszaka is a babádat ahányszor kér, én éjszaka mindig fekve szoptatok , így ha meg is szunnyadok nincs gond, de én soha nem aludtam el, amikor már éreztem, h nem szív akkor szépen visszavittem a szobájába és aludt tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!