Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kétségbe vagyok esve. Szerinte...

Kétségbe vagyok esve. Szerintetek egy baba (17 hónapos) le tud nyelni egy popsitörlőt?

Figyelt kérdés
Megvagyunk fázva mindketten, figyelmetlen voltam, és elérhető helyen hagytam egy popsitörlőt sajnos. :( Nem emlékszem, hogy kidobtam -e, de az biztos, hogy eltűnt, és mi van, ha lenyelte? Kaphat bélelzáródást? Hogy lehetek ilyen hülye?
2012. szept. 25. 21:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan tudná lenyelni? Azt még te sem tudnád:)

Majd előkerül ne aggódj:)

2012. szept. 25. 21:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg leesett vagy benyomódott valahová,de tuti,hogy észre vetted volna már azt is,ha megpróbálja a szájába tömni. Nem olyan könnyű azt lenyelni.
2012. szept. 25. 21:32
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudja lenyelni, valószínű nem is ízlene neki. :) Ne aggódj!
2012. szept. 25. 21:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy hülye, csak kiesett az emlékek közül, mikor kidobtad, vagy leesett valahova. Ki van zárva, hogy lenyelte, az nem kis mutatvány lenne tőle. Nyugodj meg. :-)
2012. szept. 25. 21:39
 5/13 A kérdező kommentje:
Én is azzal próbálom nyugtatni magam, hogy azért az nagy. De hallani olyan dolgokról, amit ezek a kópék le tudnak nyelni, hogy nem is gondolná az ember. :S Köszönöm a nyugtatást, remélem nem lesz semmi baja.
2012. szept. 25. 21:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem nyelte le!Próbáld meg a szádhoz tenni és rájössz olyan undorító hogy tuti nem nyammogta meg! :)))Gyógyulást!
2012. szept. 25. 21:44
 7/13 A kérdező kommentje:

Olyan rossz, hogy nem emlékszem, pedig szoktam az ilyenekre ügyelni. Az is lehet, hogy férjem dobta ki, de ő sem tudja felidézni.

3-as, azért is félek, mert elég furcsa ízlése van a lányomnak, mert mikor törlöm a száját, akkor is nyalogatja, és volt, hogy mikor megkaparintott egyet, szívogatta, rágcsálta. A finom kajákból meg alig akar enni... :)

Próbálok megnyugodni.

2012. szept. 25. 21:50
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Megcáfolnám az hozzászólásokat annyiban,hogy az én gyerekem tömi a szájába a popsitörlőt és imádja csócsálni (mindegy milyen fajta),nem győzöm elszedni tőle.De lenyelni tuti nem tudná.Gondolj csak bele:nem csúszik;képtelenség volna még egy felnőttnek is.

Nyugi,biztosan csak eljátszotta valahova;majd előkerül!Mikor már rég elfelejtettétek az egészet! :)

2012. szept. 25. 21:58
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem nyelte le. Más cuppogni rajta és más eltüntetni. Azt észrevetted volna, ha le akarja nyelni, az tuti:-). Nyugodj meg.
2012. szept. 25. 21:58
 10/13 anonim ***** válasza:
az én kisfiam is imádja akárhányszor tömte a szájába eddig még nem jött rá, hogy nem finom, de lenyelni tuti nem tudja, egyben biztos nem, elrágni meg képtelenség. egyszer még a nagyobbik fiam mikor kisebb volt beletömött egy egész zakcsónyit a wc-be amitől jó nagy dugulás lett mert fel sem oldódik szépen egybemarad:)
2012. szept. 25. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!