Kétségbe vagyok esve. Szerintetek egy baba (17 hónapos)
le tud nyelni egy popsitörlőt?
Hogyan tudná lenyelni? Azt még te sem tudnád:)
Majd előkerül ne aggódj:)
2012. szept. 25. 21:30
Valószínűleg leesett vagy benyomódott valahová,de tuti,hogy észre vetted volna már azt is,ha megpróbálja a szájába tömni. Nem olyan könnyű azt lenyelni.
2012. szept. 25. 21:32
Nem tudja lenyelni, valószínű nem is ízlene neki. :) Ne aggódj!
2012. szept. 25. 21:33
Nem vagy hülye, csak kiesett az emlékek közül, mikor kidobtad, vagy leesett valahova. Ki van zárva, hogy lenyelte, az nem kis mutatvány lenne tőle. Nyugodj meg. :-)
2012. szept. 25. 21:39
5/13 A kérdező kommentje:
Én is azzal próbálom nyugtatni magam, hogy azért az nagy. De hallani olyan dolgokról, amit ezek a kópék le tudnak nyelni, hogy nem is gondolná az ember. :S Köszönöm a nyugtatást, remélem nem lesz semmi baja.
Biztos nem nyelte le!Próbáld meg a szádhoz tenni és rájössz olyan undorító hogy tuti nem nyammogta meg! :)))Gyógyulást!
2012. szept. 25. 21:44
7/13 A kérdező kommentje:
Olyan rossz, hogy nem emlékszem, pedig szoktam az ilyenekre ügyelni. Az is lehet, hogy férjem dobta ki, de ő sem tudja felidézni.
3-as, azért is félek, mert elég furcsa ízlése van a lányomnak, mert mikor törlöm a száját, akkor is nyalogatja, és volt, hogy mikor megkaparintott egyet, szívogatta, rágcsálta. A finom kajákból meg alig akar enni... :)
Próbálok megnyugodni.
Megcáfolnám az hozzászólásokat annyiban,hogy az én gyerekem tömi a szájába a popsitörlőt és imádja csócsálni (mindegy milyen fajta),nem győzöm elszedni tőle.De lenyelni tuti nem tudná.Gondolj csak bele:nem csúszik;képtelenség volna még egy felnőttnek is.
Nyugi,biztosan csak eljátszotta valahova;majd előkerül!Mikor már rég elfelejtettétek az egészet! :)
2012. szept. 25. 21:58
Biztos nem nyelte le. Más cuppogni rajta és más eltüntetni. Azt észrevetted volna, ha le akarja nyelni, az tuti:-). Nyugodj meg.
2012. szept. 25. 21:58
az én kisfiam is imádja akárhányszor tömte a szájába eddig még nem jött rá, hogy nem finom, de lenyelni tuti nem tudja, egyben biztos nem, elrágni meg képtelenség. egyszer még a nagyobbik fiam mikor kisebb volt beletömött egy egész zakcsónyit a wc-be amitől jó nagy dugulás lett mert fel sem oldódik szépen egybemarad:)
2012. szept. 25. 22:34
Kapcsolódó kérdések: