Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nyíregyházi Kismamik! Október...

Nyíregyházi Kismamik! Október 1 után aki szül, tényleg vinnie kell pelenkát, popsitörlőt, mert annyira nincs már pénz a kórháznak? Akkor is ha nem baba-mama vagy VIP szobát választ valaki? Vagy ez csak egy rémhír?

Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 18:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Pont a héten kérdeztem erről a védőnőt, aki elég tájékozatlannak tűnt. Nem tudott semmi infót, szerinte nem kell semmit vinni, mindent adnak. Ha tényleg kell vinni valamit, legfeljebb behozatjuk a családdal.

Mikorra vagy kiírva? Én okt. 24-re.

2009. szept. 1. 18:44
 2/3 A kérdező kommentje:

Én "mázlista" vagyok, mert október 1-re!:-)

Na majd elválik, mi lesz. Mindenesetre csütörtökön megyek NST-re, rákérdezek.

Majd írok, hogy mit tudtam meg!

Neked van dokid?

Szülésznőt fogadsz?

2009. szept. 2. 10:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én október 19-re vagyok kiírva.Pár hete (azt hiszem 2)voltunk tanfolyamon,ott azt mondta a védőnő és a gyermekorvos,hogy mindent adnak,csak popsitörlőt kell vinni,mert az nincs.Nem tudom,hogy azóta mi változhatott,de majd én is rákérdezek a védőnőmtől,és a dokimtól!Remélem tudtam segíteni.
2009. szept. 2. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!