Ti hogy döntenétek?
Én is várnék még, kicsi még nagyon.
Vagy próbáld meg levelezőn elvégezni, akkor csak a vizsgákra kellene babavigyázó, azt talán a párod is megkaphatja szabadságként.
Szia!
Bölcsőde akkor is beveszi, ha nappali tagozaton tanul az anyuka. De olyat nem lehet csinálni, hogy 3-tól 6-ig viszed. Reggel 6-tól vannak nyitva este 6-ig, de csak délutánra nem lehet kérni. :)
Szia.
Bevenni bevennék, mert 20 hetes kortól beveszik a gyerekeket, de nagyon picike még, jobb még neki veled.
Egyébként nem értelek ha délután 3-6ig van akkor hogy képzelted? Hisz a bölcsi 6ig van nyitva és ha te is 6ig vagy + utazás, akkor bőven nem érsz oda.
És nyilván 3kor nem viheted be és akkor beviszed egész napra, mert neked este suli van?
Szerintem probálj meg felfogadni valaki olyat, akiben megbizol és párszor találkozzon vele előtte a babád.
Egy bölcsödei gondozónő
már többen leírták, de válaszolok én is.
bölcsöde kilőve mert az iskolát nem támogatja így az állam, tehát ha nem dolgozol, nem adhatod be. azonkívül 6ig vannak nyitva a bölcsödék, tehát el se tudnád hozni, nálunk 5ig kell érte menni. a harmadik meg, délután 2kor nem állíthatsz be a bölcsödébe, tehát ha beadod akkor minden nap vinni kell reggel 8ig, az meg nagyon nagyon sok lenne egy ekkora babának.
mondjuk azt nem értem, hogy bölcsibe beadnád, de bébiszitterre nem bíznád? az elsőnél van 2 gondozónő 14 gyerekre, így valljuk be, nem igazán van idő egy 7 hónapost egész nap babusgatni, épp elég időt vesz el az etetés, tisztábatétel, míg egy bébiszitter csak vele foglalkozna, tudná vinni sétálni, játszana vele és csak arra az időre kéne "lepasszolnod" míg elfoglaltságod van. ha van rá keret én biztos azt választanám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!