Hogyan döntenétek ebben a helyzetben?
az van,hogy vettünk 20 ezerért használt babakocsit. és most akarunk venni egy hordozót,azt már ujat.Egyik kérdésben olvastam az előbb,hogy uj babakocsi 37000ft ért van ez a fajta [link]
.arra gondoltam hogyha én eladnám 20 ért a használt babakocsit, akkor vehetnék egy ilyesmit, teszveszen láttam ahhoz van hordozó, és ugyan annyira jönnék ki nem?mert most 20 ezret kikell adjak egy hordozóért, ami kocsiban is használható, ha most eladom a kocsim ,és veszek egy ilyesmit hordozóval akkor a kocsi ár 20.000ft én meg szintén hozzáteszek 20-30 ezret és uj babakocsim lessz hordozóval. igy meg van egy használt babakocsim. de lehet rákell 10.000ft ot fizetni még az ujra.
Szia
én annó néztem ezt a fajta kocsit,és ha jól emlékszem,akkor a hordozót csak plusszba lehet hozzá megvenni,és nem alapfelszerelés...
Ehhez szerintem csak mózes van,meg sporttá lehet átalakítani..
16.25-ös vagyok
Most néztem meg a vaterán,és ott 35000 ft.
És igen...Csak rendelni lehet hozzá a hordozót,ami 12000 ft..
De azért nézd meg te is!!!
Ott le van írva,hogy mi is van hozzá,meg ilyenek...
Üdv.,egy 3,5 hónapos pici lány anyuja:)
Ha tudod, add el a babkocsid, és vegyél egy újat egyben. Mi ebben a kérdés? ...
Ha nem viszik el, marad a régi babakocsi-új hordozó felállás...
Köszi a válaszokat mindekinek.
csak ha felteszem a teszveszre,mert talán ott elkel, muszály vagyok eladni pl,ha akkor van vevőm mikor én pont használom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!