Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy döntenétek az alábbi helyzetben?
El kell ismernem, hogy gondjaim vannak a női logika megértésében, és a válaszok talán kicsit segítenének felfogni pár dolgot. Maga a kérdés egy a múltban megtörtént esetre vonatkozik.
A szituáció:
Egyedülálló fiatal nő vagy, és feltűnik az életedben egy új ismeretség. Az összhang tökéletes, a vonzalom kölcsönös, minden szép és jó. Pár nap elteltével felbukkan az ex-ed, aki azóta sem közömbös számodra. Választanod kell, mert nem akarsz két vasat tartani a tűzben, nem engedi a lelkiismereted. Kit választanál? Az ex-et annak reményében, hogy ezúttal másként lesznek a dolgok, bár nem tudhatod, hogy így lesz-e, vagy az új embert, akivel minden jónak tűnik, de az ismeretség még annyira új, hogy nem látható előre, hogy mi lesz belőle?
Ha az új kapcsolatban megvan a kémia,akkor is az újat választanám. Exhez nem mennék vissza semmiképp sem.
De ez én vagyok... Ezt a mai 24 éves fejemmel mondom. 17-20ig sajnos mindig visszamentem az exhez mert álomvilágban éltem...
természetesen az újat!
az ex maradjon ex.
előre kell menni és nem hátra nézni :)
ne okozz az újnak csalódást azzal h vissza rohansz az exedhez reményekkel teli érzéssel ami lehet h hamis remény!
nagyon szar ézés ott hagyni egy reményekkel teli embert (új pasi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!